Cine este Andrei Sandu, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Mama lui a murit când el avea 6 ani

 Laciu Andreea
.

Cine este Andrei Sandu. Concurentul din sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii are o poveste de viață incredibilă. După ce mama lui a murit când el și fratele lui geamăn aveau doar șase anișori, cei doi au fost crescuți de bunici. A ajuns să aibă o carieră în armată, dar a decis să renunțe la tot, să își deschidă o afacere împreună cu fratele lui și să se înscrie în show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea, ca să își găsească marea dragoste, la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Sandu, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Tânărul din Iași a avut mai multe relații cu femei căsătorite, dar acum vrea să se așeze chiar el la casa lui. Este cuceritor, glumeț și susține că are un stil propriu, care stârnește invidii. Vrea să fie mereu în centrul atenției și este foarte pretențios cu persoana iubită.

andrei-sandu-1andrei-sandu-1

Cine este Andrei Sandu

Andrei Sandu are 26 de ani și locuiește în Iași. A absolvit Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, din Constanța, iar apoi a lucrat ca soldat gradat profesionist în cadrul MApN. Se ghidează în viață după două motto-uri: „Privește dincolo de ceea ce vezi' și „Ambiția mea bate ura ta'.

„Sunt aici și știu ceea ce vreau, îmi doresc să ajung cât mai departe și o relație pe gustul și sufletul meu, frumoasă. Nu mă voi schimba și voi rămâne același tip carismatic și sincer, cu emoții”, a scris Andrei Sandu, pe contul lui de Instagram.

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lipsa mamei i-a afectat copilăria

Citește și: Cine este Robert Chirescu, concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Locuiește de 20 de ani în Spania

Citește și: Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

Citește și: Cine este Bianca Iacob, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Fostul iubit a înșelat-o

Preferă femeile căsătorite

A avut relații cu mai multe femei măritate, ba chiar a ajuns să se ascundă și în dulap, de frică să nu fie prins de vreun soț. Singura relație serioasă cu o femeie singură a ajuns până la logodnă, dar a urmat un final dezamăgitor al poveștii de iubire.

„Bună, sunt Andrei. Am fost cadru militar până de curând, când m-am hotărât să ies din armată și să intru în Casa Iubirii. După cum vedeți, sunt foarte hotărât să-mi găsesc perechea și chiar îmi doresc o relație serioasă și de viitor. Nu, eu și viitoarea mea iubită nu o să murim de foame. Eu și fratele meu vom deschid un fast food. Să fie înaltă, frumoasă, să mă atragă, iubitoare, sinceră. Să aibă sâni voluminoși.

Nu contează părul, doar roșcată să nu fie. Nu m-am potrivit niciodată cu roșcatele, am încercat cu două și nu a ieșit. Da, mă atrag fetele măritate. Îmi plac femeile mai mature, în mare parte știu ce vor de la viață. Nu trebuie să mai cer că mi se oferă. Am avut încredere în mine, am știut când să mă duc și când să ies. Toate relațiile mele au fost lungi. Cred că 4 sau 5 cu femei măritate.

Am avut o relație cu o femeie singură, mai mare cu doi ani decât mine. Am iubit-o cel mai mult, am ținut cel mai mult la ea. S-a întâmplat să ne despărțim. Am cerut-o și în căsătorie. Nu m-a refuzat, dar cu timpul ne-am dat seama că nu suntem unul pentru celălalt și ne-am văzut fiecare de drumul lui. Nu am mai aflat nimic de ea.

Sunt genul de bărbat care lasă lucrurile frumos aranjate și nu îmi place să mă întorc. Nu am înșelat niciodată, mi se pare că nu mai ești bărbat. O femeie când înșală, un bărbat nu îi oferă ce trebuie. Fie pe partea sexuală, fie pe partea financiară. Nu mă consideram mai presus, consideram că sunt un om care ajuta pe partea plăcerilor. Mi-ar plăcea ca partenera să dea ordine, dar și să primească', a povestit Andrei Sandu, la intrarea în Casa Iubirii.

A fost crescut de bunici

Deși acum este vesel și pus pe glume mereu, viața lui nu a fost deloc ușoară. A fost crescut de bunicii săi, alături de fratele lui geamăn, după ce mama lor a murit în urmă cu 20 de ani.

„Fratele meu ar fi fost și el cu mine aici, dacă nu avea iubită. Mama mea este decedată din 2003. Am crescut la bunici. Bunicii ne-au întreținut și au făcut din noi niște oameni sensibili, puternici și totodată capabili de ceea ce ne dorim și de ceea ce vrem. Tatăl este plecat, colaborăm foarte rar, nu ne-am mai văzut de foarte mult timp. Mi-e puțin dor de el', a completat Andrei Sandu.

Sursă foto: Facebook, Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton