Cine este Andreia Matei de la "Mireasa". Are 23 de ani și este model/ GALERIE FOTO

 Cica Cristina
.

Andreia Matei este una dintre tinerele ce s-a înscris la emisiunea Mireasa de la Antena 1 plină de speranță că va reuși să-și găsească sufletul pereche.

Andreia-Matei-1Andreia-Matei-1

Tânăra în vârstă de 23 de ani este model. Ea s-a născut în Bacău, însă în urmă cu 18 ani, pe când avea doar 5 ani, s-a mutat în Italia împreună cu părinții.

Citește și: Cine este Roxana Gheorghiu de la „Mireasa”.Este o fire impulsivă și caută stabilitate emoțională

Andreia este o fire sensibilă, sinceă, crede în dragoste la prima vedere și este ancorată în emoțiile sale. A intrat în casa Mireasa cu gândul de a-și întemeia o familie alături de un bărbat brunet, cu barbă, fidel'.

Citește și: Cine este Narcisa Pruteanu de la „Mireasa”.Are 28 de ani și pune mare preț pe sinceritate

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, Diana Dumitrescu are sarcina de a aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase. Concurenții urmează să fie supuși la reguli dure, confruntări acide și încărcate de emoție, dar și la multe provocări, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Citește și: Cine este Iulia Șapcaliu de la „Mireasa’. Mama sa a convins-o să participe la emisiune

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

Citește și: Cine este Roberta Ilie de la „Mireasa'.Nu a avut nicio relație serioasă până acum, dar este pregătită de căsătorie/ GALERIE FOTO

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton