Cine este Mădălina Anton de la "Mireasa". Nu a avut noroc în dragoste și caută un bărbat care să o liniștească sufletește

 Cica Cristina
.

Mădălina Anton, concurentă la „Mireasa”, s-a înscris în competiție cu gândul că norocul o să-i surâdă în dragoste de data aceasta.

Tânăra în vârstă de 22 de ani este din Constanța și lucrează ca asistent medical generalist.

Citește și: Cine este Raluca Purice, de la 'Mireasa'.Tânăra de 21 de ani are o singură pretenție de la bărbatul care îi va cuceri inima

Are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, este pozitivă și mereu dă dovadă de un optimism debordant, indiferent de circumstanțe.

În plan sentimental, Mădălina susține că nu a avut noroc în dragoste. Astfel, a intrat în casa Mireasa cu gândul că va găsi un partener care să o liniștească sufletește și care să îi ofere stabilitate.

Citește și: Cine este Roxana Gheorghiu de la „Mireasa”.Este o fire impulsivă și caută stabilitate emoțională

Diana Dumitrescu, în calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, are sarcina de a aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase. Concurenții urmează să fie supuși la reguli dure, confruntări acide și încărcate de emoție, dar și la multe provocări, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Citește și: Cine este Andreea Matei de la „Mireasa”.Are 23 de ani și este model

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este Petronela Cinori de la 'Mireasa'.Nici nu a intrat bine în competiție, că a stârnit antipatii. Celelalte concurente au numit-o 'falsă'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton