Cine este Andrada Precup, artista nevăzătoare de la X Factor. L-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă!

 Oana Pantazi
.

Andrada Precup, de la X Factor, o tânără nevăzătoare, a emoționat până la lacrimi o sală întreagă, dar și pe jurați, cu interpretarea ei magistrală. Andrada nu este la prima experiență de acest gen…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrada Precup de la X Factor. Duminică seară, Andrada Precup, o tânără nevăzătoare, a impresionat la X Factor cu interpretarea spectaculoasă a piesei Lie, Ciocârlie, emoționând până la lacrimi, paradoxal, în special partea masculină a juriului… Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei au lăcrimat în timpul interpretării Andradei.

Mai mult, deși Andrada Precup nu este în categoria lui la X Factor, Florin Ristei a recunoscut, la finalul piesei, că tânăra are mari șanse să câștige competiția.

Cine este Andrada Precup, tânăra nevăzătoare de la X Factor

Vineri seara, Andrada Precup a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune și a mers mai departe la X Factor, după ce a interpretat cu măiestrie piesa Lie, ciocârlie. Tânăra a dat dovadă de mult curaj, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o melodie iconică, interpretată de-a lungul timpului de mulți artiști celebri. „Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor', mărturisea Andrada cu modestie.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy”? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

Adolescenta originară din Slatina a dat însă piesei o notă originală, interpretând-o într-un stil fresh și modern, reușind să-i impresioneze pe membrii juriului care, la final, au aplaudat-o în picioare. Iar interpretarea ei deosebită nu a avut nimic de-a face cu condiția ei medicală, Andrada fiind aplaudată cu același entuziasm chiar și de către competitoarele ei.

Andrada, tânăra nevăzătoare de la X Factor, nu este, de altfel, la prima experiență de acest gen, ea fiind remarcată încă de când avea 12 ani.

128275638_3520269534686852_5387725185260168961_o128275638_3520269534686852_5387725185260168961_o

La 12 ani a impresionat cu piesa unei artiste celebre

Andrada Precup, concurenta de la X Factor, nu este acum la prima experiență de acest gen, tânăra din slatina participând, în urmă cu cinci ani la concursul Românii au talent, unde a interpetat una dintre cel emai cunoscute piese ale artistei Nicole Cherry.

După ce a impresionat pe scena Românii au talent, Andradei i s-a făcut o surpriză de proporții – puștoaica a fost invitată în platoul Happy Hour, unde Cătălin Măruță i-a dat ocazia de a o întâlni pe Nicole. Mai mult, artista și Andrada au cântat împreună, spre deliciul publicului. Cinci ani mai târziu, cu o voce mult mai educată, Andrada Precup a dat măsura talentului ei la X Factor, fiind acum una dintre candidatele la un loc în finală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton