Anca Turcașiu, gest total neașteptat, în plină stradă! Cum a fost fotografiată de paparazzi, după ce și-a făcut cumpărăturile

 Cica Cristina
.

Anca Țurcașiu a avut un an greu! Vedeta a anunțat că mariajul ei cu Cristi Georgescu de 22 de ani s-a destrămat! De atunci a trecut prin diverse schimbări și se pare că tensiunea ultimelor zile a determinat-o să facă un gest neașteptat. Iată cum a fost surprinsă artista în plină stradă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vara acestui an, Anca Țurcașiu anunța că a divorțat de Cristi Georgescu, bărbatul la brațul căruia a stat nu mai puțin de 22 de ani. Nici până la acest moment nu au ieșit la iveală adevăratele motive care au stat în spatele acestei decizii radicale, ce a șocat showbiz-ul românesc.

Totuși, au existat o serie de speculații și controverse de atunci. Anca Țurcașiu pare, totuși, că își vede liniștită mai departe de viață. Vedeta și-a făcut o schimbare de look și toată lumea admirat-o pentru siluetă și felul în care arată la 50 de ani.

Recent, însă, vedeta a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată. Cântăreața a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea dintr-un salon de înfrumuseţare, din zona 13 Septembrie, în apropierea locuinței în care s-a mutat după divorț.

Anca Țurcașiu, gest neașteptat

Totul părea că merge bine. Vedeta a respectat regulile din pandemie, purtând în permanență mască, iar după plecarea de la salon a făcut o scurtă oprire la un supermarket pentru a face cumpărături. Chiar dacă îmbrăcată lejer, vedeta a fost admirată de trecători.

Însă, vedeta nu pare să fi avut o zi tocmai bună, dat fiind gestul făcut la adresa fotoreporterilor: a ridicat degetul mijlociu, când a observat că este fotografiată. Cel mai probabil, cum i se poate întâmpla oricui, Anca Țurcașiu a avut o zi mai proastă. Până la urmă și marile vedete de la Hollywood pot avea astfel de scăpări.

Ce a pățit Anca Țurcașiu de 1 Decembrie

În plus, nervozitatea sa ar putea fi pusă și pe seama întâmplării petrecute pe 1 Decembrie, de Ziua Națională. Artista a povestit că i-au fost tăiate cauciucurile de la mașină.

'… Azi am avut pană de cauciuc pentru că astă-noapte un român mi l-a tăiat cu un cuţit. Pentru cauciuc nu s-a mai putut face nimic. Pentru România, încă mai sper…! La mulţi ani!', a transmis ea.

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Anca Țurcașiu și fostul soț. Noi dezvăluiri despre divorț:”El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să…”

Citește și: Când s-a produs de fapt ruptura dintre Anca Țurcașiu și fostul ei soț.Cei doi au divorțat acum, dar problemele erau vechi

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Berecleanu, probleme cu partajul la 7 ani de la divorț!Ce a decis instanța

Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook divorțul de Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a anunțat în vară că a divorțat de Cristian Georgescu, pe rețelele de socializare.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Anca-Turcasiu-1Anca-Turcasiu-1

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!

Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!’, a transmis vedeta.

Sursa foto: Facebook, Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton