Cine este Alexandra Matei, concurentă la Asia Express. Nico și fiica ei au o relație puternică

 Lupescu Anca
.

Alexandra Matei, fiica celebrei cânterețe Nico, are 27 de ani și este o prezență care iese în evidență constant.

41-660×440-141-660×440-1


Alexandra Matei a fost iubita lui Alexandru Iacobescu, directorul general al România Tv și manager al echipei de baschet Asesoft, cu care a cucerit mai multe titluri naționale.

Citește și: Cum arată fiica artistei Nico. Andra este la fel de geloasă ca mama ei


Cât despre participarea în lumea mondenă, Alexandra pare să aștepte oferte.


Fiica mea este bine, nu are momentan proiecte, dar nici oferte în televiziune. Dacă mă întrebi pe mine, îți pot spune că nu își mai dorește să mai cocheteze cu televiziunea, însă dacă ar primi o fertă serioasă cred că nu ar spune nu', ne-a spus Nico.

Citește și: Cine este Nico de la Asia Express. Cântăreața are o poveste de viață înduioșătoare


Alexandra Matei a încins imaginația tuturor concurenților din emisiune. Bruneta are câteva intervenții care au ajutat-o să arate impecabil. Așa că nu e de mirare că a atras privirile bărbaților din concurs.


Alexandra – „Eu sunt o fire foarte competitivă și sociabilă, iar Asia Express este exact despre asta! Competiția din cadrul acestui show este în primul rând una interioară (cu mine însămi) și un prilej unic de a socializa cu oameni dintr-un mediu nou, total necunoscut. Sunt convinsă că experiența Asia Express mă va face mai puternică și de altfel, cel mai important, va consolida frumoasa relație de prietenie dintre mine și mama.'

Citește și: Drama lui Nico, concurentă la „Asia Express”, sezon 3: „Nu s-a mai putut…”


Experiența pentru echipa Nico – Alexandra s-a încheiat deja. Cele două s-au întors în București și au fost surprinse de fotoreporteri, pe 13 noiembrie, la concertul 'We Will Rock You', regizat de Răzvan Mazilu, organizat la Sala Palatului.

Nico a vizionat cu plăcere spectacolul cu Loredana Groza în rolul principal.

Cât despre ce nu le este permis, pentru un moment, echipelor care au părăsit emisiunea 'Asia Express', cei ieșiți din show nu au voie să apară în public, pentru a nu divulga prea multe secrete din culisele 'Asia Express'.

Citește și: După Asia Express se lasă cu nuntă. Speak s-a hotărât să o ia de soție pe Ștefania: 'E ceea ce trebuie'


Sezonul 3 al show-ului 'Asia Express' de la Antena 1 va ajunge pe sticlă în primăvara anului viitor. Cu toate acestea, fanii vor putea vedea fragmente din 'Drumul Comorilor' pe TV și online, în 'Jurnal de Asia'. În acest an, aventura se desfășoară în Filipine și Taiwan, iar România este prima țară care va porni pe această rută.

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat prima amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.

Cum a fost primul episod din Asia Express:


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton