Cine este Nico de la Asia Express. Cântăreața are o poveste de viață înduioșătoare

 Lupescu Anca
.

Nico, așa cum o știe toată lumea, pe numele ei real Nicoleta Matei, este o cântăreață și o vedetă de televiziune.

36_cm_nico_tifetz_img9624_preview36_cm_nico_tifetz_img9624_preview
Citește și: Drama lui Nico, concurentă la „Asia Express”, sezon 3: „Nu s-a mai putut…”


Nico a terminat Școala Populară de Arte din Ploiești și a devenit solista Teatrului Toma Caragiu din localitate. Cântăreața a obținut de patru ori premiul pentru cea mai bună solistă vocală la Festivalul Național al teatrelor de stradă din Constanța.


A devenit cunoscută în anii 2000, când a colaborat cu B.U.G Mafia pentru albumul „Casa'. În aceeași perioadă a colaborat și cu Moromeții.
A ajuns la Eusovision cu piesa The only one, urmând să participe 6 ani la rând la spectacol.


A colaborat cu Puya și La Familia, dar și cu Baxter și Cabron.


„A fost o întreagă poveste frumoasă. În perioada aceea colaboram cu Moromeţii, au venit la mine la teatru în perioada aia, şi ei veneau câteva ore la studioul teatrului. M-au auzit pe mine la un moment dat repetând. Unul dintre mine a venit şi mi-a zis: Nicoleta, nu vrei să vii să înregistrezi ceva cu noi? Eu am spus că îmi face mare plăcere. Am mers, am ascultat piesa, am înregistrat-o', povestea Nico la vremea respectivă.

Citește și: Nico a ajuns la Urgență după ce a ținut Dieta Ucigașă: 'Am avut un șoc foarte, foarte nasol!'

Înainte de a deveni faimoasă, Nico a fost nevoită să abandoneze școala, înainte de a da Bac-ul, pentru a munci și a se întreține. S-a angajat într-o fabrică și a reușit să își termine studiile.


„Nu am reușit atunci să termin liceul. Însă m-am ambiționat și l-am terminat între timp. Și, după aceea, am făcut și Facultatea de Muzică.
Pe vremea aceea nu s-a putut. Eram patru copii, iar eu am vrut să mă angajez, să am salariul meu, să-i pot întreține și pe ai mei, pentru că tată se dusese, tată a murit la doar 48 de ani.

Citește și: ASIA EXPRESS, o cursă nebună și pentru cei care filmează show-ul, nu doar pentru vedete. Ce salariu are un cameraman de la emisiune


Așa că eu, la19 ani, când eram deja însărcinată în patru luni, m-am angajat la Combinatul Petrochimic Teleajen, unde am lucrat vreo 4 ani.


Am renunțat după 4 ani pentru că lucrăm în schimburi și eram foarte obosită, seară cântăm la restaurant, trebuia să fac schimb de tură, au fost câțiva ani foarte grei', a povestit Nico într-un interviu.

Citește și: Cine este Speak. Ștefan Sprianu este concurent la Asia Express


Nico și soțul ei dețin un studio împreună. „Da, avem un studio pe care l-am facut impreuna. Am bagat foarte multi bani in el si e ok. Il folosim numai pentru mine, pentru ca nu merge in Ploiesti. Daca a venit cineva sa inregistreze, cu mare drag, niciodata nu am luat bani'.


Acum, cântăreața va participa la aventura vieții ei alături Alexandra, fiica sa.

Citește și: Alex Abagiu și Radu s-au înarmat cu un „produs' minune în Asia Express

Cele două vor avea la dispoziţie un singur dolar pe zi, vor trebui să îşi găsească singuri cazare şi transport şi, pe lângă asta, vor fi constant nevoiţi să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, cu toții recunosc un lucru: Asia Express va fi experiența vieții lor. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat prima amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.

Cum a fost primul episod din Asia Express:

Citește și: Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda. Cei doi participă la Asia Express
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton