Cine e și cu ce se ocupă sora lui Florin Busuioc: "Nu ne-am certat niciodată"

 Dumitrache Laura
.

Cine e și cu ce se ocupă sora lui Florin Busuioc. Cu siguranță, toți românii îl cunosc pe Florin Busuioc, actor și prezentator al rubricii „Vremea', din cadrul Știrilor Pro TV. Cu toate astea, puțini știu cum arată sora acestuia. Busu și Raluca Iorga au apărut împreună pentru prima dată la tv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Busu a fost desemnat în 2010, de către Societatea Europeană de Meteorologie, drept cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa. Recent, prezentatorul tv le-a prezentat-o telespectatorilor pe sora lui, Raluca Iorga. Cei doi au apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar fanii actorului au fost impresionați de relația pe care cei doi o au.

busu si sora luibusu si sora lui

Raluca Iorga a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și lucrează în domeniul învățământului. Cătălin Măruță a invitat-o în platoul emisiunii sale, surprinzându-l pe Busu. Momentul reîntălnirii dintre cei doi frați a fost una emoționantă.

Citește și: Cum se simte Florin Busuioc la 4 ani de la infarct:”Trebuie să slăbesc 15 kilograme, dar…”

Citește și:Florin Busuioc merge zilnic cu tramvaiul. Cum reacționează călătorii când îl văd:”Nu am niciun fel de problemă”

Citește și:De ce a divorțat Anda Adam de Sorin, tatăl fiicei sale:”Nu mai exista armonie între noi ca și cuplu…”

Citește și:De ce dorm separat Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu:”Mai bine mă trezesc fericită și îndrăgostită”

Cine e și cu ce se ocupă sora lui Florin Busuioc

Florin Busuioc, 60 de ani, are o carieră de succes, fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori de meteo din România. Dincolo de cariera sa, actorul are o familie frumoasă, iar recent le-a prezentat-o telespectatorilor pe sora sa, Raluca Iorga. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acesta a avut parte de o surpriză emoționantă. Sora sa a venit în platoul emisiunii, iar Busu a fost extrem de emoționat.

Raluca Iorga este profesoară de franceză la un liceu din Câmpina și nu a apărut des pe micul ecran. „Vai, ce copilărie am avut! Nu ne-am certat niciodată, nici copii fiind, nici adulți. Eu, fiind mai mică, am acceptat orice joc îmi propunea. Eram cuminți amândoi', a spus Raluca Iorga, la Pro TV.

Busu: „Am fost un frate protector”

În cadrul emisiunii, Florin Busuioc a declarat că a fost un frate protector și grijuliu. Prezentatorul tv a povestit cum a reacționat într-un moment în care cineva a agresat-o pe sora lui, pe stradă. „Am fost un frate destul de protector. Îmi amintesc că s-a luat cineva de ea pe stradă și l-am cam zobit', a adăugat el.

Florin Busuioc s-a bucurat de revederea cu sora ei și au profitat de moment și au depănat amintiri din copilărie. Cei doi au o relație frumoasă și mereu se bucură de momentele petrecute împreună.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic

În 2018, Florin Busuioc a trecut prin momente dificile, după ce a suferit un infarct miocardic la Craiova. Prezentatorul Tv a ajuns pe masa de operație, iar viața lui s-a schimbat radical. Acesta era la un spectacol când i s-a făcut rău și s-a prăbușit la podea.

'Fumatul, trei pachete pe zi, cele mai tari țigări de pe piață. Plus oboseala. Aveam atunci, în perioada aia, multe spectacole. Îmi luam concediu de la PRO, plecam peste tot în țară. Și fugeam după spectacol ca să prind știrile de dimineață, mă duceam direct în direct, mai băgam cafele, nesomn, mâncam prostii. A fost bine că m-a prins cu oameni în jur și nu noaptea, în somn. Am avut noroc că un băiat, Bogdan, căruia îi voi mulțumi toată viața, a fost lângă mine și mi-a făcut resuscitare imediat, până să vină medicii, altfel… L-am întrebat: 'Mă, dar cum ai avut tu prezență de spirit să-mi faci aia?!'. 'Păi, tatăl meu mi-a murit în brațe, infarct, iar eu n-am știut ce să fac atunci'', a povestit Busu în podcastul lui Damian Drăghici.

Sursa foto: Captura video/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton