Cine e iubita lui Marian Drăgulescu de la Survivor: "Ne dorim copii"

 Raiciu Adriana
.

Cine e iubita lui Marian Drăgulescu de la Survivor. Marian Drăgulescu a acceptat propunerea de a participa la Survivor România. După ce a apărut pe micile ecrane, telespectatorii s-au întrebat imediat cine este iubita fostului gimnast și ce se știe despre ea. Iată cu ce se ocupă în viața reală Simona Carmen, cea care a reușit să îi aducă un zâmbet pe fața sportivului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubita lui Marian Drăgulescu de la Survivor. Marian Drăgulescu este cunoscut de o țară întreagă. La Campionatele Europene din 2004, sportivul a câștigat patru medalii de aur. La Olimpiada de la Atena, Drăgulescu și-a ajutat echipa la câștigarea medaliei de bronz. De asemenea, a câștigat medalia de argint la sol și medalia de bronz la sărituri. Totuși, pe plan personal lucrurile nu au arătat atât de bine pentru gimnast.

dragulescu-iubitadragulescu-iubita

Cine este iubita lui Marian Drăgulescu de la Survivor. A fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, iar căsnica lor s-a încheiat cu mare scandal, în 2009. Ulterior, a fost împreună cu a doua soție, Corina Drăgulescu, de care s-a despărțit în anul 2019. Ei bine, gimnastul se pare că și-a găsit acum fericirea alături de Simona Carmen, cu care e împreună de mai bine de un an. Iată cu ce se ocupă în viața reală, dar și ce se știe despre ea.

Citește și: Ce spune iubita lui Marian Drăgulescu despre conflictul acestuia cu Cătălin Zmărăndescu, la Survivor:„Asta e firea lui'

Citește și: Scandal între CRBL și Marian Drăgulescu la Survivor România 2022:”M-ai făcut prost”

Citește și: Cum se simte Adda la o lună după ce a fost diagnosticată cu Borelioză:„Am stat trei zile conectată la un aparat. Am momente când uit…’

Citește și: Ce spune soția lui CRBL după scandalul dintre el și TJ Miles de la Survivor:'E o strategie a lui Zmărăndescu'

Cine e iubita lui Marian Drăgulescu de la Survivor

Cine e iubita lui Marian Drăgulescu de la Survivor. Marian Drăgulescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Are o carieră impresionată în gimnastică și a reușit să ridice tricolorul de mai multe ori la Jocurile Olimpice. Dacă pe plan profesional totul arătat extrem de bine, pe plan sentimental nu poate spune că a dus-o chiar atât de bine.

A avut două căsnicii eșuate, dar nu a renunțat niciodată la ideea că ar putea găsi pe cineva potrivit. Ceea ce s-a și întâmplat, întrucât, de mai bine de un an de zile, fostul gimnast se iubește cu Simona Carmen, de profesie inginer.

Femeia care i-a furat inima Faimosului este o blondă superbă, care s-a întâlnit cu acesta înainte de ziua ei de naștere.

Cei doi îndrăgostiți au planuri serioase de viitor. Vor să se căsătorească și să facă un copil, însă nu își doresc să grăbească.

'Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni', a mai adăugat el.

Ce spune Simona despre conflictul gimnastului cu Cătălin Zmărăndescu

După ce Marian Drăgulescu și Cătălin Zmărăndescu s-au certat la Survivor România, presa a luat legătura cu iubita gimnastului. Simona a spus că partenerul ei nu se preface și nu are vreo strategie ascunsă.

„Marian este cum e el în emisiune, e natural. Nu are strategii, nu se preface. Legat de remarcile lui Zmărăndescu, nu mă miră. Vedem cu toți că asta e firea lui. Nu-mi place când jignește, dar ei știu mai bine ce e acolo. Nu pot să-l judec nici pe Zmărăndescu. Marian nu e așa ca om. El nu va intra niciodată în conflicte, oricât de mult ar fi pus la colț’, a spus ea.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton