Maria Cârneci, luată prin surprindere de ziua ei, după ce Laurette a întrebat-o despre Ion Țiriac: „Vrei să mă bagi în gura lupului”

 Martin Lorena
.

Maria Cârneci, luată prin surprindere de ziua ei, după ce Laurette i-a adresat o întrebare. Maria Cârneci și-a sărbătorit astăzi frumoasa vârstă de 69 de ani în platoul emisiunii Teo Show. La aniversare au fost prezente trei asistente TV, care apar periodic la Kanal D: Bianca Rus, Raluca Podea și Laurette. Ultima dintre acestea i-a adresat o întrebare incintantă interpretei de muzică populară. Iată ce a răspuns!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Cârneci și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere, motiv pentru care s-a prezentat în platoul emisiunii Teo Show. Aici ea nu a fost singură, ci acompaniată de trei domnișoare superbe: Bianca Rus, Raluca Podea și Laurette. Ultima dintre ele i-a adresat cântăreței de muzică populară o întrebare ce are legătură cu Ion Țiriac. Fără a sta prea mult pe gânduri, interpreta a venit cu un răspuns tăios.

Maria-Carneci-1Maria-Carneci-1

Cele două au pornit imediat un dialog savuros! Până la final, Maria Cârneci a și răspuns la întrebarea adresată de frumoasa asistentă TV.

Citește și: Maria Cârneci a apelat la medicul estetician, după decesul soțului.

Citește și: Maria Cârneci, despre intervențiile estetice.

Citește și: Mihai Bendeac, primele declarații după ce și-a dat pantalonii jos și s-a lăsat filmat:”Aș vrea să-mi cer iertare…'

Citește și: Sonny Flame și Lena Preda s-au despărțit? Primele declarații:

Maria Cârneci, luată prin surprindere de ziua ei, după ce Laurette i-a adresat o întrebare

Maria Cârneci a participat la emisiunea lui Teo Trandafir. Aici, ea a vorbit despre mai multe detalii din viața ei și a primit o serie de întrebări din partea asistentelor TV. Laurette a fost cea care a pornit un dialog savuros, difuzat în direct, la Kanal D.

„Dacă ați fi Ion Țiriac, ce ați face cu banii?', a fost curiozitatea lansată de Laurette.

„Vrei să mă bagi în gura lupului. Tu ai relații cu Ion Țiriac?', a fost primul răspuns oferit de Maria Cârneci.

Teo Trandafir a încercat să schimbe subiectul, însă Maria Cârneci a revenit la întrebarea inițială adresată de frumoasa brunetă. Interpreta de muzică populară a spus clar și sincer că dacă ar fi Ion Țiriac, și-ar lua o iubită precum Laurette, alături de care ar face lucruri vizibile și consistente.

„Dacă aș fi ca domnul Țiriac, mi-aș lua o gagică așa ca tine. M-aș apleca și asupra celor mai puțin norocoși. Aș face niște lucruri mai vizibile și mai consistente. Să înnebunesc dacă nu mi-aș trăi viața cu cine aș vrea. Și în ce poziții aș vrea', a declarat ea.

Ce își dorește de ziua ei

Teo Trandafir a întrebat-o pe artistă ce își dorește în acest moment de la viață. Interpreta de muzică populară a răspuns sincer. Își dorește să fie sănătoasă și să continue să își bucure fanii cu vocea sa.

„Să fiu sănătoasă, să mă bucur de porumbițele mele frumoase, să mă bucur de voi, de prietenii mei, să mai cânt pentru că încă pot și am vână! Să fac cântece frumoase!', a spus ea.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton