Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022. Ce va face cu premiul

 Miniosu Alexandra
.

Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022. Bucurie mare pentru telespectatorii Antena 1! S-a aflat cine a câștigat Chefi fără limite 2022. Este vorba despre Daniel Jumuga, zis Nobo, concurentul lui Sorin Bontea. Fericitul învingător s-a întors acasă mai bogat cu 30.000 de euro. Iată ce va face cu marele premiu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022. Chefi fără limite, sezonul 1, a ajuns la linia de finish. Miercuri, 27 aprilie, pe micile ecrane a fost difuzată marea finală. Cu această ocazie, s-a aflat și fericitul câștigător. Acesta este Daniel Jumuga, cunoscut ca Nobo. El a făcut parte din echipa verde, cea a lui Sorin Bontea, și a primit marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

castigator-chefi-fara-limite-1castigator-chefi-fara-limite-1

Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022. Daniel Jumuga sau Nobo a fost unul dintre cel mai apreciați concurenți de la Chefi fără limite. Tânărul este antreprenor și, alături de soția lui, Sorina, are un bistro în localitatea Drăgănești, notează observatornews.ro. De altfel, câștigătorul show-ului culinar de la Antena 1 nu e străin de gastronomie, fiind și cofetar.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Chefi fără limite.Imagini cu echipele

Citește și: Cine este Laura Eremia de la Chefi fără limite.Are trei copii

Citește și: În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano:„Amândoi facem tot ce ține de noi ca să…'

Citește și: Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor.Anunțul a fost făcut într-un mod inedit 

Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022

Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022. Cea care l-a înscris pe câștigătorul Chefi fără limite 2022 la cooking show-ul de la Antena 1 a fost chiar soția lui. De altfel, Sorina, partenera lui Daniel Jumuga, a fost și cea mai mare susținătoare a lui.

„@nobo.daniel soțul, sprijinul și partenerul meu de drum. Nu cred că pot să exprim în cuvinte ceea ce reprezintă pentru mine, sunt foarte mândră de el, iar profesionistul ce a ajuns azi, se datorează nopților nedormite, setei de cunoaștere și de depășire a propriilor limite', a scris soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite, pe rețelele de socializare.

Chef Sorin Bontea, despre câștigătorul Chefi fără limite 2022

Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022. Pe lângă soția concurentului, și Sorin Bontea s-a arătat mândru de reușita lui Daniel Jumuga (Nobo) de la Chefi fără limite. Acesta consideră că participantul din echipa lui a fost cel mai bun din acest sezon.

„Eu cred că a fost concurentul cel mai bun din acest sezon', a spus Chef Sorin Bontea despre Daniel Jumuga (Nobo) de la Chefi fără limite.

Ce va face câștigătorul Chefi fără limite 2022 cu premiul

Cine e Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite 2022. Așadar, Daniel Jumuga, zis Nobo, a pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro. Cu acești bani vrea să-și achite o parte din datorii, iar apoi are de gând să-și răsfețe soția, pentru că ea l-a înscris la Chefi fără limite.

„E greu pentru cineva care a muncit atât de mult să ajungă până aici, este greu să realizeze că jocul s-a terminat şi plus de asta, nu numai că s-a terminat, dar că a mai şi câştigat.

Nu am câştigat în viaţa mea nimic. Nu mă aşteptam să câştig acum ceva. Primul lucru pe care o să-l fac este să-mi plătesc din datorii. Cele pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei şi cu restul cred că o să-mi scot soţia în oraş. De toţi. Pentru că ea m-a înscris aici', a spus Nobo la Antena 1.

Daniel Jumuga sau Nobo l-a învins în finală pe Istvan Kozocsa, concurentul din echipa mov, cea a lui Cătălin Scărlătescu. De asemenea, el a învins-o și pe coechipiera lui, Laura Eremia, din echipa verde, a lui Sorin Bontea. În primul sezon Chefi fără limite. Chef Florin Dumitrescu nu a avut niciun concurent în finală.

Cine au fost finaliștii Chefi fără limite 2022

Marți, pe 26 aprilie, în a doua etapă a Finalei Concursului, cei șase concurenți rămași în show-ul Chefi fără limite au „luptat' cu toate „armele', cu speranța că se vor califica în Marea Finală. Tema emisiunii difuzată acum câteva zile a fost signature dish. Astfel, participanții au trebuit să gătească de la zero un preparat pe care să-și pună amprenta.

„Tema de astăzi se numește signature dish. Să vă puneți semnătura pe un preparat pentru care ați căpătat experiență două luni.

Vrem ca aceste două luni să-și fi pus amprenta și să simtă asta. O încununare a tot ce ați făcut până acum', a spus Irina Fodor, prezentatoarea de la Chefi fără limite.

În cadrul ediției au fost și probe în care premiul a constat în avantaje. La proba botezului, concurenta Laura Eremia, din echipa verde, a câștigat cutia verde la Chefi la cuțite. Cutia avea în ea produse care i-au fost de folos la gătit. Ulterior, s-a aflat că ea a fost prima care s-a calificat în Finală.

Sorin Bontea a avut doi concurenți în finală

Ulterior, a urmat și Daniel Jumuga, cunoscut drept Nobo, din echipa verde. Concurentul de la Chefi fără limite a câștigat dreptul de a da start la gătit cu 10 minute mai devreme decât rivalii săi. De altfel, el a fost al doilea concurent care s-a calificat în marea Finală.

Cătălin Scărlătescu s-a remarcat la proba chefilor cu reinterpretarea kebabului. Celebrul bucătar a câștigat astfel premiul de a avea rețeta sa în meniul unui restaurant din Atena. De asemenea, a primit și privilegiul de a trimite un concurent direct în Finală. Atunci, îndrăgitul chef l-a ales pe Istvan Kozocsa.

„Din tot sufletul meu, acest om merită totul!', a spus atunci chef Cătălin Scărlătescu, potrivit Antena1.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton