Cine e bărbatul misterios din viața Iuliei Albu. Când s-au cunoscut, el nici nu știa cât de celebră e ea: "A fost puțin amuzant"

 Pirvu Cristina
.

Fie că o admiri sau că-ți este antipatică, un lucru este cert: Iulia Albu nu-ți poate rămâne indiferentă. Da, poate că acest pictorial a fost o dovadă de curaj din partea noastră, însă, pe cât de frapante sunt fotografiile, pe atât sunt și răspunsurile. Iulia Albu vorbește rar despre ea, acesta fiind motivul principal pentru care ne-am gândit că voi, cititorii VIVA!, vreți să o cunoașteți și altfel. Cine este Iulia Albu dincolo de machiajul și de hainele extravagante? De data aceasta, aflați totul pe bune, chiar de la ea, în cel mai sincer și deschis interviu pe care l-a acordat până acum.

Cred că mulți se întreabă cum este bărbatul care-și trăiește viața lângă Iulia Albu. Ne-ai arătat o fotografie cu el și cam atât. Cum a reușit el să te cucerească inițial și ce calități apreciezi la el acum?

Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

Coperta VIVA! iunie

Coperta VIVA! iunie

Atunci când v-ați cunoscut, el locuia în Londra. Știa ceva despre tine, te știa de la TV?

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa solut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Ai fost ușor de cucerit?

Nu am fost niciodată ușor de cucerit.

El ce spune despre tine? Ești o femeie ușor de suportat? Îmi vine să râd când te întreb asta…

Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în „Fișa postului. Cu succes chiar.

Citește continuarea interviului în numărul de iunie al revistei VIVA!.

Foto: VIVA!, Ciao

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton