Cine e Alina Pană, cea mai sexy concurentă de la emisiunea Mireasa (Antena 1). În trecut, a făcut furori la Exatlon!

 Oana Pantazi
.

Alina Pană este una dintre cele mai sexy concurente de la Exatlon. A participat la show în urmă cu doi ani, făcând parte din echipa Războinicilor. Acum, Alina este noua concurentă de la Mireasa, unde face deja furori printre participanții de sex masculin!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce a luptat în Republica Dominicană, alături de Războinicii de la Exatlon, Alina Pană a decis să migreze la un alt show de televiziune și a migrat la Mireasa, emisiunea Antenei 1, unde este decisă să își găsească jumătatea.

„Am făcut un pas potrivit pentru mine”

Fanii show-ului Exatlon, de la Kanal D, și-o amintesc, cu siguranță pe Alina Pană, cea mai sexy concurentă din toate cele trei ediții, care a cucerit multe inimi nu doar cu trupul ei perfect, ci și datorită faptului că, aparent, s-a dovedit inaccesibilă… Fosta Războinică a frânt multe inimi, comentariile despre legătura ei cu Ștefan Floroaică sau Giani Kiriță rămânând la nivel de zvon, Alina fiind la fel de discretă și după ce a părăsit competiția.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au aniversat 2 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit momentul: „S-au asigurat că nimeni nu îi va suna”

Acum însă, se pare că Alina Pană a luat decizia de a-și schimba, total atitudinea, odată ce a ales să-și pună viața pe tapet într-o emisiune matrimonială unde speră să-și găsească jumătatea…

'Cred că am făcut un pas potrivit pentru mine. Este o experiență și am să o iau ca atare, fiindcă nu am mai încercat așa ceva până acum', a spus frumoasa blondină, conform wowbiz.ro.

Alina Pană a făcut deja victime…

De acum înainte, viața Alinei Pană nu va mai fi un secret pentru nimeni, apariția fostei concurente de la Exatlon printre concurenții de la Mireasa stârnind rumoare, dar și interes în rândul băieților… Frumusețea, dar și formele perfecte ale Alinei nu i-au lăsat indiferenți pe concurenți, aceasta impresionându-l din prima pe Ciprian, unul dintre cei mai curtați bărbați din casa Mireasa.

După ce a ieșit cu el la o întâlnire, se pare că Ciprian a fost fermecat de frumoasa lui parteneră, așadar șansele celorlalte concurente la inima lui au scăzut dramatic…

Citește și: Îl mai ții minte pe Costel, din Vacanța Mare? Radu Pietreanu a suferit de o boală gravă, dar s-a vindecat și a reluat colaborarea cu Mugur Mihăescu: „Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic”

a7-1a7-1

Campioană la bodybuilding!

Războinica Alina a ieșit în evidență din prima clipă, datorită aspectului ei fizic senzațional, încă de la primele ediții ale show-ului Exatlon. Puțini știu însă că frumoasa blondină a reprezentat România la competiții internaționale de body-building, unde a câștigat nenumărate medalii.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton