(P) Best Studios te ajută să îți revii financiar după izolare

 advertising.ringier
.

Această perioadă de izolare a adus cu ea atât părți pozitive, cât și părți negative. Părțile bune ale acestei perioade de carantină se traduc prin apropierea și cunoașterea mai amănunțită a celui / celor cu care împarți locuința, fie că vorbim de cupluri, fie că vorbim de relația copii – părinți. Părțile negative se traduc pentru multe familii din România prin criza financiară, nu neapărat la nivel de stat, ci la nivel de familie. Din cauza acestei izolări, foarte multe persoane și-au pierdut locul de muncă sau au intrat în șomaj tehnic. 

Întrebarea existențială pe care și-o adresează femeile din România aflate într-un colaps financiar este: Cum pot să îmi revin din punct de vedere financiar după izolare?

Cum își vor reveni tinerele după acest impas financiar?

Pentru acele persoane care aveau meserii sezoniere sau dependente de domeniile cele mai grav afectate, perioada de izolare nu s-a terminat. Acestea nu se vor putea reîntoarce la locul de muncă, chiar și după anunțarea planului de relaxare. Pentru ca persoanele aflate în această situație să nu se mai simtă presate din punct de vedere financiar, ele trebuie să își găsească soluții rapide și eficiente. În condițiile actuale, aceste persoane se văd nevoite să își îndrepte atenția către o altă meserie și să încerce să-și canalizeze puterile și motivația spre a-și clădi o altă carieră. Dar care este cel mai sigur job din piață, care să aducă în același timp și venituri satisfăcătoare?

Care este cel mai sigur job în contextul actual?

Uitându-ne retrospectiv la toate întâmplările din ultima perioadă, concluzionăm: cel mai important lucru este sănătatea! Pentru cei care și-au pierdut locul de muncă, cel mai important aspect (sau cel care ar trebui să primeze în alegerea unui nou loc de muncă) este siguranța: atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al sănătății. 

În momentul actual, cel mai safe loc de muncă, dar și cel mai flexibil, este videochatul

Cum te ajută Best Studios în această perioadă de incertitudine?

Veniturile studiourilor de videochat au înregistrat în perioada de izolare profituri mai mari și cu 20 % față de lunile precedente. În cazul celui mai bun studio de videochat, Best Studios din București, această creștere s-a materializat în investiții pentru protejarea modelelor sale pe timp de pandemie:

  1. Investiții în decoruri și noi sedii de lucru Best Studios din Bucuresti
  2. Implementarea regulilor și protocoalelor sanitare stricte
  3. Asigurarea distanțării sociale – fiecare model lucrează singur, conversațiile se poartă exclusiv online 

Best Studios oferă beneficii de top femeilor care doresc să își schimbe jobul în această perioadă. 

Unul dintre acestea ar fi posibilitatea de a lucra din confortul propriei locuințe „Dorim să le oferim mămicilor care au copii acasă, și nu numai, posibilitatea să aibă grijă de cei mici, iar în același timp să câștige suficienți bani pentru a le putea asigura acestora cele necesare unei bune educații. Astfel, oferim un program flexibil și posibilitatea de a lucra de acasă. Nu iei contact cu nimeni, deci nu ai cum sa contactezi virusul. Lucrezi singură si vorbești online cu oamenii.' – manager Best Studios. 

Pe de altă parte, Best Studios oferă toate condițiile de siguranță pentru tinerele care vor să lucreze direct din studio: Studiourile noastre sunt deschise, am investit foarte mult în această perioadă pentru deschiderea sediilor noi, dar și pentru implementarea regulilor și protocoalelor sanitare care asigură sănătatea staff-ului și a modelelor.' – manager Best. 

Un alt beneficiu imens pe care Best îl aduce în prim plan și care este iconic în domeniul videochatului este reprezentant de bani. La Best Studios plata vine la timp și de fiecare dată, fiind eliminat riscul de șomaj tehnic. Cum s-au înregistrat profituri spectaculoase în ultimele luni, modelele au beneficiat și ele de încasări mult mai mari ca înainte. Dacă vreți să contactați echipa Best Studios pentru a afla mai multe detalii, puteți să apelați unul dintre numerele de telefon puse la dispoziție 0730 752 752 / 0749 752 752 sau să lăsați un mesaj pe paginile oficiale de Facebook și Instagram.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton