Cine a prins buchetul de mireasă la nunta lui Brigitte. E o vedetă super sexy, care a mai fost măritată!

 Oana Pantazi
.

Unul dintre momentele cele mai așteptate ale nunții lui Brigitte cu Florin Pastramă a fost, fără doar și poate, cel în care mireasa a aruncat buchetul. Domnișoarele nemăritate s-au înghesuit să-l prindă, iar câștigătoarea are toate șansele să se mărite curând!

Nunta dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost evenimentul cel mai așteptat al sfârșitului de săptămână, momentul fiind așteptat cu mult interes atât de către invitați, cât și de fanii celor doi de pe conturile de socializare, cu atât mai mult cu cât totul a fost intens mediatizat. Și, într-adevăr, cei doi nu au dezamăgit. Totul a fost perfect organizat în cele mai mici amănunte, iar mirii au avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor.

Brigitte a purtat nu două, ci trei ținute, dacă, pe lângă rochia de mireasă (în valoare de 10.000 de euro) și rochia super sexy argintie aleasă pentru dansul mirilor, punem la socoteală și portul țigănesc în care mireasa s-a îmbrăcat mai spre final, ținută cu care, de altfel, a făcut senzație. Printre momentele cele mai așteptate a fost, desigur, și cel în care mireasa a aruncat buchetul, domnișoarele întrecându-le să-l prindă.

Laurette a prins buchetul aruncat de Brigitte

La fel ca și la cununia civilă – unde Otilia Bilionera a fost norocoasa – tot o domnișoară super sexy a prins și de data aceasta buchetul. Este vorba despre Laurette, cunoscută în showbiz și ca „modelul de ciocolată'. Superba mulatră a furat atenția tuturor la petrecere, mai ales în momentul în care a prins buchetul aruncat de către Brigitte. E adevărat că Laurette a mai fost căsătorită și se spune că doar domnișoarele trebuie să intre în această competiție, dar, până la urmă, era nedrept să-i fie refuzată această șansă, cu atât mai mult cu cât, premonitoriu parcă, a fost îmbrăcată în alb… Acum nu ne rămâne decât să așteptăm ca Laurette să-și găsească alesul!

Laurette a prins buchetul de mireasă, la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă.Laurette a prins buchetul de mireasă, la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă.

Foto: Instagram, PRO TV 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton