Cine a anunțat-o, de fapt, pe Marina Almășan că Victor Socaciu a fost internat în stare gravă: "Am aflat de..."

 Iacob Antonia
.

Marina Almășan și Victor Socaciu nu au reușit să facă pace nici acum la 9 ani de la divorț. La vremea respectivă s-au acuzat reciproc de infidelitate, însă nici în prezent lucrurile nu stau tocmai pe roz, după ce artistul a ajuns la spital, infectat cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marina Almășan și Victor Socaciu au pus punct unei căsnicii de 16 ani în 2012 și s-au chinuit timp de cinci ani să divorțeze oficial. Atât prezentatoarea tv, cât și fiul ei, Victor, au decis să rupă orice legătură cu solistul de folk.

1-141-14

Cine a anunțat-o pe Marina Almășan că Victor Socaciu a fost internat în stare gravă

Recent, Victor Socaciu a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19, iar plâmânii i-au fost afectați. Marina Almășan nu a fost lângă el atunci când a ajuns pe un pat de spital. În plus, vedeta de televiziune a mărturisit că a aflat că fostul ei soț are probleme grave de sănătate de la un medic.

Citește și: Victor Socaciu s-a vindecat de COVID-19. Cum se simte după 3 săptămâni în spital: „Mi-a fost teamă”

Citește și: Marina Almășan, prima declarație despre fostul soț, Victor Socaciu, internat cu COVID-19: „Mă tem că nu…”

Citește și: Culiță Sterp, jefuit după ce a cântat la un eveniment: „Mi-a furat…'

Citește și: Mihai Bendeac s-a simțit rău și a solicitat îngrijiri medicale la iUmor. Delia a postat imaginile

„Nu mai sunt de zece ani cu el. Nu am mai vorbit nici după ce s-a externat. Am aflat de problemele lui de sănătate întâmplător, de la un medic cunoscut, că a fost internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați. Nu știu care e starea lui, nu am vorbit deloc cu el. Nici eu, nici băiatul.', a declarat Marina Almășan pentru Impact.ro.

Victor Socaciu a fost externat din spital

Victor Socaciu s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat după ce a stat trei săptămâni internat în spital. Artistul a recunoscut că i-a fost teamă în lupta cu perfidul virus și a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

„Îţi mulţumesc şi acum că îmi dai un prilej unic, totuşi, că există în această lume atâta umanitate, există atâţi oameni minunaţi şi ei trebuie, întotdeauna să îi arătăm publicului. Aş începe să îi amintesc pe câţiva dintre cei care mi-au stat alături, care mi-au dat sfaturi pentru tratament cât mai benefic.

În primul rând, coordonatorul tratamentului pe care l-am urmat de la început, deşi aflat la 17.000-20.000 de km distanţă, mi-au fost foarte aproape, zi de zi, noapte de noapte.  E vorba de doctorul Ion Alexie din Las Vegas. De asemenea, vreau să îi mulţumesc în mod deosebit și directororului clinicii de Terapie hiperbară. Este o terapie excepţională şi vindecătoare’, a povestit Victor Socaciu la Antena 3.

Marina Almășan și Victor Socaciu au avut un divorț complicat

Marina Almășan și Victor Socaciu au pus punct unei căsnicii de 16 ani în 2012 și s-au chinuit timp de cinci ani să divorțeze oficial. Nu și-au mai vorbit, iar fiul lor, Victoraș, n-a vrut să mai audă de tatăl lui. Abia anul trecut și-au vorbit.

Fiul lor, Victoraș, avea doar 16 ani când a decis să își dea tatăl în judecată pentru plata pensiei alimentare. Adolescentul a câștigat procesul, dar relația tată-fiu s-a rupt definitiv. Abia în 2017, Victor Socaciu a încercat să se împace cu fiul său, însă în zadar. Abia anul acesta, în ianuarie, Victoraș a reluat legătura cu părintele său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton