Cel mai important sfat pe care l-a primit Radu Ștefan Bănică de la tatăl lui: „Să stau în...”

 Mirea Roxana
.

Radu Ștefan Bănică este mândru să fie fiul lui Ștefan Bănică, însă numele acesta vine și cu responsabilități, nu doar cu beneficii. Radu are o relație frumoasă cu ambii lui părinți și nu a uitat niciodată ce l-au învățat. Recent, acesta a mărturisit care a fost cel mai important sfat pe care l-a primit de la Ștefan Bănică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu. Tânărul artist are o relație frumoasă cu ambii lui părinți și este și foarte mândru de numele pe care îl poartă. Radu Ștefan Bănică se simte onorat să poarte acest nume, însă știe că este și un nume care vine cu responsabilități, așa că se trăduiește să îi facă mândri pe părinții lui.

s1-19s1-19

„E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei', a spus Radu Ștefan Bănică, la Antena Stars.

În ceea ce privește cel mai importamt sfat pe care l-a primit de la Ștefan Bănică, Radu Ștefan Bănică a ținut să specifice că sfatul respectiv l-a primit atât de la tatăl său, cât și de la mama sa.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj special de ziua lui Reghe:„Universul nostru'

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu și Ștefan Manolache s-au despărțit.Cu cine a fost surprins „Prințișorul taxiurilor'

Citește și: Elena Lasconi, prima reacție după despărțirea Alexandrei Stan de soț:„O poveste tristă!'

Citește și: Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie:„Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie'/ EXCLUSIV

Ce sfat a primit Radu Ștefan Bănică de la tatăl lui

Radu a mărturisit care a fost cel mai impotant sfat pe care l-a primit atât de la tatăl său, cât și de la mama lui. Amândoi părinții i-au spus tânărului artist să stea în banca lui, să nu fie o formă fără conținut și să se distreze.

Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez', a mai dezvăluit Radu Ștefan Bănică.

Radu are o foarte bună relație cu tatăl său, Ștefan Bănică, dar recunoaște că presiunea numelui a existat.

E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut’, a spus Radu pentru Viva!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton