Christina Applegate, prima apariție după ce s-a aflat că suferă de scleroză multiplă. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

 Raiciu Adriana
.

Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. La un an de la când a anunțat că a fost diagnosticată cu screloză multiplă, Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Cu această ocazie, actrița a transmis și un mesaj emoționant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. În urmă cu un an, Christina Applegate, aka Kelly din Familia Bundy, a fost primit un diagnostic dur din partea medicilor, iar de atunci s-a retras din lumina reflectoarelor. Îndrăgita actriță suferă de scleroză multiplă și, din nefericire, a ajuns să se deplaseze cu ajutorul unui baston. Totuși, această problemă de sănătate nu a făcut-o pe Christina să-și piardă speranța.

kelly-bundy-boala-1-1024×683-2kelly-bundy-boala-1-1024×683-2

Recent, Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar momentul a fost unul extrem de emoționant. Vedeta a izbucnit în lacrimi, dar a transmis și un mesaj plin de recunoștință.

Citește și: Christina Applegate s-a îngrășat 18 kilograme și merge cu baston.Actrița suferă de scleroză multiplă

Citește și: Ți-l mai amintești pe Al Bundy? Cum arată acum actorul Ed ONeil, la 32 de ani de la lansarea serialului „Familia Bundy’

Citește și: De ce a ales Theo Rose să se asocieze cu maneliști celebri: „La noi, în România, nu știu dacă…’

Citește și: Ce tarife au cei mai scumpi maneliști din România. Adi Minune sau Florin Salam câștigă mii de euro pe noapte

Christina Applegate, prima apariție după ce s-a aflat că suferă de scleroză multiplă. A primit o stea pe Walk of Fame

Evenimentul a marcat prima apariție publică a lui Applegate de când și-a împărtășit anul trecut diagnosticul de scleroză multiplă. Actrița și-a reflectat cariera într-un discurs emoționant.

De asemenea, aceasta i-a avut alături pe soțul ei, Martyn LeNoble, și fiica lor în vârstă de 11 ani.

„Am avut o viață foarte interesantă, dar viața a început cu mine ca o fetiță care aștepta la rând pentru a vedea primul Star Wars, chiar pe această stradă, chiar la acel teatru. M-am uitat la toate aceste lucruri (n.r. stele) și am spus 'Cine sunt acești oameni? Ce sunt aceste lucruri?? Au făcut ceva bine? Au făcut ceva rău? Orice ar fi, vreau una, chiar vreau una'. Aveam 5 ani, iar ziua aia înseamnă mai mult pentru mine decât vă puțteți închipui.', a transmis Christina Applegate.

Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

În urmă cu un an, Christina Applegate le-a dat o veste extrem de tristă fanilor, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă. A fost o călătorie ciudată, dar am avut sprijinul câtorva oameni care știu că au aceeași afecțiune. A fost un drum greu, dar așa cum toți știm, drumul merge mai departe, cu excepția cazului în care vreun tâmpit îl blochează, a scris Christina Applegate pe Twitter, cu un an în urmă.

sursă foto- arhivă VIVA! și Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton