Bianca Drăgușanu i-a făcut cunoștință fiicei sale cu băieții lui Gabi Bădălău. Cum se înțeleg cei trei copii

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu i-a făcut cunoștință fiicei sale cu băieții lui Gabi Bădălău. Se pare că cei doi îndrăgostiți și-au dus relația la un alt nivel. Dacă până acum alegeau să își petreacă timpul împreună departe de ochii micuților, lucrurile au luat o ată întorsătură. Atât frumoasa blondină, cât și omul de afaceri au decis să facă pasul important în relația pe care o au.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu i-a făcut cunoștință fiicei sale cu băieții lui Gabi Bădălău. Nu mai este un secret faptul că vedeta are o relație de mai mult timp cu Gabi Bădălău. În ciuda zvonurilor că nu o se reziste, ca și cuplu, cei doi au trecut deja la un alt nivel și se comportă ca o familie în adevăratul sens al cuvântului.

bianca-9bianca-9

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au petrecut toată vara împreună. Au fost plecați în numeroase vacanțe și s-au distrat pe cinste. Cu toate astea, când a venit vorba de copiii lor, au ales ca fiecare să petreacă timp individual cu ei. Bianca Drăgușanu nu și-a luat fiica cu el în vacanță și nici omul de afaceri cei doi băieți pe care-i are cu Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri:”Am intrat de mână la notar și…”

Citește și: De ziua lui, Gabi Bădălău a plecat într-o vacanță luxoasă cu Bianca Drăgușanu.Unde se distrează cei doi

Citește și: Vila Mariei Andria a luat foc. De la ce a izbucnit incendiul:„M-am speriat. 10.000 de euro costă reparațiile'

Citește și: Tobi Ibitoye a fost eliminat de la Chefi la cuțite:”Am vrut să fiu creativ, nu mi-a ieșit”

Bianca Drăgușanu i-a făcut cunoștință fiicei sale cu băieții lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pare că au ales să le facă cunoștință copiilor între ei. Potrivit Antena Stars, apropiații au dezvăluit faptul că băieții omului de afaceri au fost foarte atenți cu micuța Sofia. Mai mult decât atât, cei trei copii s-au înțeles foarte bine între ei.

Acest lucru nu poate decât să-i bucure pe Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, mai ales că își doreau de mai mult timp să le facă cunoștință.

Au petrecut împreună, ca o adevărată familie

Vedeta și omul de afaceri au decis că este momentul potrivit pentru a fi o familie ca la carte. Nu au stat prea mult pe gânduri, și, recent, și-au luat copiii și au făcut o ieșire în cinci, și nu în doi cum obișnuiau. Discreți în a se afișa împreună pe rețelele de socializare, cei doi își trăiesc povestea de iubire departe de ochii lumii, având planuri serioase împreună.

De ziua lui, Gabi Bădălău a plecat într-o vacanță luxoasă cu Bianca Drăgușanu

De o perioadă bună de timp, vacanțele Biancăi Drăgușanu și ale lui Gabi Bădălău sunt în același loc. Cei doi se bucură din plin de timp de calitate în doi, astfel că profită de fiecare ocazie. Mai mult decât atât, au dat petrecerile de lux pe momente de vis împreună. De ziua lui de naștere, omul de afaceri nu a mai vrut un party fastuos, ci să plece departe de ochii lumii cu femeia pe care o iubește. Așa au și făcut, iar vacanța în Thailanda a fost una pe care și-o vor aduce aminte mult timp de acum înainte.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton