Chris Hemsworth a fost declarat bărbatul anului

 Florentina Liutic
.

Actorul Chris Hemsworth este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, australianul în vârstă de 33 de ani având numeroase fane în lumea întreagă.

 

Acum, actorul a fost declarat bărbatul anului de către revista GQ Australia pe a cărei copertă se află. Hemsworth a pozat îmbrăcat într-un tricou alb, ţinându-şi mâinile pe cap, ceea ce i-a evidenţiat braţele bine lucrate.

 

gq

 

Din păcate pentru fanele lui, Chris Hemsworth este căsătorit din 2010 cu Elsa Pataky (40 de ani) o actriţă foarte sexy, care are şi origini româneşti. Aceasta se numeşte, de fapt, Elsa Lafuente Medianu şi înainte de a fi actriţă a urmat Facultatea de Jurnalism în Spania. Ea este fiica Cristinei Pataky Medianu, un  publicist de origine româno-maghiară.

 

Cei doi formează unul dintre cele mai glam cupluri de la Hollywood şi au împreună 3 copii, gemenii Tristan si Sasha şi India, fetiţa lor cea mare.

 

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton