Michelle Obama foloseşte o cremă pentru riduri recomandată de Kate Middleton

 Florentina Liutic
.

Michelle Obama şi Kate Middleton sunt două dintre cele mai chic femei celebre, de aceea nu este deloc surprinzător faptul că gusturile lor în materie de produse de înfrumuseţare coincid.

 

De-a lungul celor 8 ani în care a fost Prima Doamnă a Americii, Michelle a rămas neschimbată, iar secretul tenului său atât de fresh a fost acum dezvăluit de Carl Ray, make-up artistul lui Michelle.

 

La recomandarea Ducesei de Cambridge, Prima Doamnă a început să folosească Biotulin Supreme Skin Gel, o cremă care costă 54 de dolari şi care este considerată „botoxul organic'.

 

„Michelle Obama foloseşte acest botox organic la recomandarea lui Kate Middleton', a declarat Carl Ray pentru Celebrities Style.

 

Gelul conţine un anestezic natural extras din planta Acmella oleracea, responsabil pentru reducerea contracţiilor muşchilor şi relaxarea pielii din jurul ochilor şi dintre sprâncene. De asemenea, crema reduce ridurile fine, iar pielea devine în mod vizibil mai netedă, fiind şi foarte hidratată. Primele efecte apar după o oră de la aplicarea cremei, iar acestea rămân vizibile până la 24 de ore.

 

Prima Doamnă reuşeşte să arate incredibil la cei 52 de ani ai săi datorită stilului de viaţă sănatos pe care l-a adoptat, iar pe lângă acest gel incredibil ea bea multă apă, ţine o dietă echilibrată şi acordă importanţa somnului.

 

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton