Chiara Ferragni a născut o fetiță! Prima imagine cu bebelușul

 Oana Pantazi
.

Chiara Ferragni a născut al doilea său copil, o fetiță, iar prima imagine postată de faimosul fashion influencer pe contul de socializare a adunat în doar 30 de minute mai bine de 1,5 milioane de aprecieri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chiara Ferragni a născut azi o fetiță frumoasă și sănătoasă și a făcut anunțul pe contul său de socializare, unde a postat și prima fotografie cu micuța.

chiara-ferragni-a-nascutchiara-ferragni-a-nascut

Chiara Ferragni a născut o fetiță

Chiara Ferragni a devenit azi mamă pentru a doua oară, cunoscutul fashion influencer aducând pe lume o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă. Prima fotografie cu micuța a adunat în mai puțin de 30 de minute peste 1,5 milioane de aprecieri pe contul de Instagram al vedetei, care are peste 22 de milioane de urmăritori.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Meghan Markle, acuzată de intimidare și umilire. Asistenții regali au depus plângere împotriva ei

Citește și: Tora Vasilescu, interviu emoționant la 70 de ani. Ce relație are cu cei trei frați: „Sora mea a avut o boală foarte gravă'

De asemenea, Chiara a dezvăluit și ce nume va primi micuța.

„Martie 23, 2021. A noastră Vittoria”, a scris Chiara în postarea ce însoțește fotografia în care își strânge micuța la piept.

Chiara Feragni formează un cuplu cu Fedez, un rapper și cântăreț italian, pe care azi l-a făcut tată pentru a doua oară.

Chiara și Fedez au și un băiețel

Chiara Ferragni a născut o fetiță, iar acum familia ei este completă. În 2018, vedeta aducea pe lume un băiețel, fiul ei și al lui Fedez primind numele de Leoncino.

La finele lunii octombrie 2018, Chiara Ferragni și logodnicul ei Fedez, postau pe Instagram un mesaj criptat ce conținea o șapcă de baseball pe care scria Daddy și o tiară împodobită cu pietre prețioase pe care scria Mother. Textul avea să-i lămurească imediat pe fani…

Cei doi urmau să devină părinți! „Hei, oameni buni… Vom fi părinți curând. Sunt însărcinată în 5 luni și abia așteptăm să-l vedem pe micuț. Viața e frumoasă1', scria atunci Chiara, iar mesajul ei avea să primească, în doar 24 de ore, aproape un milion de like-uri.

Pe 19 martie 2018 a venit pe lume fiul lor, iar fericita mămică și iubitul ei s-au grăbit să împartășească minunata veste cu fanii: „Leoncino was born'. În doar 30 de minute, fotografia în care vloggerița își ține fiul la piept și este îmbrățișată de iubitul ei a adunat 1 milion de like-uri, fanii felicitându-i entuziasmați pe Chiara și pe Fedez.

La momentul acela, Chiara Ferragni mărturisea că au fost cele mai bune lacrimi pe care le-a avut vreodată și că a meritat tot ofertul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton