Ultima oră! Vica Blochina a ajuns la spital, după un accident rutier: „Eu am fost de vină...”

 Mirea Roxana
.

Vica Blochina a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat luni, 22 martie, iar vedeta a recunoscut că a fost vina ei. Vica Blochina a fost supusă mai multor investigații medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vica Blocina a fost, luni, 22 martie, implicată într-un accident rutier. În urma incidentului, la fața locului s-au deplasat oamenii legii și o ambulanță. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

2-102-10

În urma impactului, Vica Blochina era amețită și i s-au făcut mai multe investigații medicale. De asemenea, vedeta a recunoscut că accidentul s-a petrecut din cauza ei.

Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă', a declarat Vica Blochina, pentru cancan.ro.

Vica Blochina, implicată într-un accident rutier

 Starea de sănătate a Vicăi Blochina se îmbunătățește potrivit mesajului transmis de aceasta pe Instagram. Vedeta a vrut să le mulțumească fanilor pentru gândurile bune și le-a transmis cu această ocazie că se simte mai bine și că speră să ajungă mai repede acasă.

Citește și: Oana Roman și Vica Blochina au rupt relația de prietenie.Anunțul făcut de fosta iubită a lui Victor Pițurcă

Citește și: Chiara Ferragni a născut o fetiță!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Tot ce nu vezi la TV, în Las Fierbinți.Imagini inedite din culisele serialului ProTV

Citește și: Bogdan Mocanu, adevărul despre scandalul dintre Bianca Pop și Andra Volos:„O luptă a orgoliilor'

„Mulțumesc pentru mesaje. Sunt copleșită! Mă simt mai bine. Sper să ajung acasă repede', a transmis Vica Blochina prin intermediul unui InstaStory.

Vica Blochina, amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani

Vedeta a mărturisit că Victor Pițurcă a fost bărbatul pe care ea l-a iubit cel mai mult. Dacă acesta ar fi divorțat, Vica Blochina a declarat că s-ar fi căsătorit cu el. Timp de 16 ani, blondina a fost amanta fostului selecționer.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani.

Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni‘, a spus Vica în emisiunea lui Cătălin Măruț, în urmă cu mai mult timp.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton