Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor: „Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”

 Oana Pantazi
.

Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor. După ce Mihai Bendeac a părăsit show-ul, iată că și Cheloo i-a uimit pe fani cu un mesaj controversat… Juratul ar fi avut o ieșire nervoasă din cauza unui concurent, iar asta l-ar fi determinat să facă niște afirmații neașteptate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor. După 13 sezoane în scaunul de jurat la iUmor, Cheloo ar fi făcut unele afirmații controversate. În timpul filmărilor pentru finala show-ului, juatul ar fi fost enervat de unul dintre concurenți și ar fi izbucnit. Iată ce l-ar fi deranjat pe Cheloo, făcându-l să aibă o ieșire neașteptată!

316297811_3381595135418879_2037775104326040484_n316297811_3381595135418879_2037775104326040484_n

Cheloo, mesaj controversat după plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor

Juratul iUmor este cunoscut pentru stilul său frust, de-a lungul timpului Cheloo neezitând să-i critice dur pe concurenții care nu se ridicau la înălțimea așteptărilor sale. Iată însă că, recent, în timpul filmărilor pentru semifinală, deranjat de concurentul Teddy Ștefănescu, artistul a avut o izbucnire neașteptată, conform cancan.ro, care citează surse din cadrul emisiunii. Cheloo ar fi susținut că e pregătit să fie schimbat din emisiune.

„În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat', ar fi spus Cheloo, conform sursei citate.

Citește și: Câți bani cere Cheloo pentru un concert. Suma e impresionantă

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Cheloo.Au împreună doi copii și locuiesc la Breaza

Citește și: Cât câștigă Cheloo de la Paraziții într-o lună.Juratul de la iUmor încasează o sumă fabuloasă

Citește și: Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Modul inedit prin care a dat fericita veste

Se pare că juratul ar fi trântit tableta de vot și i-ar fi anunțat pe producători și pe cei care filmau scenele că el este, de fapt, în vacanță și nu-l mai interesează nimic, susțin sursele Cancan. Imaginile cu ieșirea neașteptată a lui Cheloo vor fi tăiate însă la montaj, iar telespectatorii nu vor vedea incidentul produs pe platoul de filmare, mai notează sursa citată.

De ce a plecat Mihai Bendeac de la iUmor

Cu toate că a fost la iUmor de la începutul show-ului și a avut un salariu consistent, Mihai Bendeac a șocat pe toată lumea în momentul în care nu a mai revenit la masa juraților, după a intrat în conflict cu producția show-ului, refuzând să mai facă parte din juriu.

Se pare că Mihai Bendeac a fost deranjat de faptul că a fost filmat într-o pauză fără să știe. Conform sursei citate, actorul a fost surprins în timp ce vizona un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi ironiza pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și în pandemie. Juratul a comentat la rândul său atitudinea lui Mugur Mihăescu, crezând că se află doar printre apropiați. A fost, se pare, filmat în timp ce râdea de bunul său prieten Mugur Mihăescu, imaginile urmând a fi prezentate pe post.

După ce a realizat cum stau lucrurile, Mihai Bendeac s-ar fi enervat foarte tare și a luat decizia de a nu se mai prezenta la iUmor, deoarece a considerat că intimitatea i-a fost încălcată.

Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!„, ar fi spus actorul, conform Cancan.

La doar două luni de la acest incident, iată că și Cheloo a anunțat că ar vrea să plece de la iUmor…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton