Horoscop 2 decembrie 2022. Vești bune pentru Săgetători

 Oana Pantazi
.

Horoscop 2 decembrie 2022. Astrele sunt binevoitoare cu majoritatea nativilor în acest final de an, și cu precădere azi, însă nu toată lumea scapă de provocări. Planul sentimental va fi cel mai afectat, în special pentru cei aflați într-o relație de cuplu cu vechime…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 decembrie 2022. Berbec

Ai parte de o zi liniștită azi, mai liniștită decât îți doreai… Asta pentru că îți vor pica niște planuri de distracție, pe care ți le făcuseși de mult. Lucrurile se vor aranja chiar mai bine, datorită unui prieten care îți va face o invitație. Atenție însă la abuzul de alcool și de mâncare, consumă cu moderație!

Horoscop 2 decembrie 2022. Taur

Dacă nu te numeri printre norocoșii care se bucură de mini-vacanță, azi o să ai foarte mult de lucru… E reconfortant însă gândul că mâine te vei distra alături de prietenii tăi. Din păcate, ai probleme în relația de cuplu și nu e exclus ca tu și jumătatea ta să luați o pauză de câteva zile…

Horoscop 2 decembrie 2022. Gemeni

Bani deoparte ai pus ceva, însă cu timpul liber stai mai prost, așa că s-ar putea să nu-i cheltuiești prea curând, șa cum visai. Vacanța pe care o plănuiai trebuie să mai aștepte o vreme, apar probleme de familie ce necesită rezolvare rapidă. Din fericire, ai parte de tot sprijinul din partea partenerului de viață.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Horoscop 2 decembrie 2022. Rac

Azi ai parte de o zi ușor ciudată, în special spre seară, când s-ar putea să se iște discuții neplăcute între tine și partenerul de viață. Niște zvonuri care i-au ajuns la urechi despre o poveste din trecutul tău va tulbura apele și gelozia se va reinstaura. Lasă apele să se liniștească, nu e cazul să te disculpi!

Horoscop 2 decembrie 2022. Leu

Azi te vei distra cum n-ai făcut-o de mult… dacă reușești să-ți iei liber de la job. Vei avea parte de socializare ca-n vremurile de demult – mâncare și băutură din belșug, dar și compania perfectă. Dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, astrele te favorizează azi, așa că fii cu ochii în patru, nu se știe de unde apare…

Horoscop 2 decembrie 2022. Fecioară

Ai noroc la bani azi mai mult ca niciodată, așa că n-ar strica să joci la Loto… Cine știe, poate îți vei vedea visul de a avea propria afacere îndeplinit! Nici cu dragostea nu stai rău, însă problema ta e că îți e greu să alegi. Cineva din trecut a revenit în viața ta, dar ar trebui să-ți reamintești de ce v-ați despărțit inițial!

Horoscop 2 decembrie 2022. Balanță

Cu toate că nu-ți stă în fire, azi îți e greu să te decizi. Ai primit mai multe invitații din partea prietenilor și a familiei și nu știi ce să alegi. În cele din urmă, nehotărârea ta îl va irita pe partenerul tău de viață și nu e exclus ca buna dispoziție să se transforme în dispută. Un telefon salvator te va scăpa de chin.

Horoscop 2 decembrie 2022. Scorpion

Dacă faci parte din categoria ghinioniștilor care nu au primit liber zilele astea, vei reuși să te fofilezi cu brio la job. Atenție însă la neatenție, fiindcă s-ar putea să plătești scump ulterior. În contrapartidă, latura amoroasă este excelent aspectată, așa că azi vei face ravagii în rândul sexului opus.

Horoscop 2 decembrie 2022. Săgetător

Decembrie e luna ta, așa că nu poate să-ți meargă rău pe niciun plan. Totuși, apar niște modificări în planurile tale și nu e exclus să-ți reprogramezi o vacanță. Îți va trece repede supărarea, fiindcă, spre seară, îți ajung la urechi niște vești despre o mărire substanțială de salariu sau chiar o avansare ierarhică.

Horoscop 2 decembrie 2022. Capricorn

Ziua de azi nu-ți va ajunge cu siguranță pentru a-i mulțumi pe toți cei din jurul tău. Va fi însă o oboseală plăcută, cu întâlniri neșteptate, dar și cu multe vești bune. Nu e exclus să-ți revii și pe plan financiar, fiindcă azi o parte din banii pe care i-ai împrumutat de vor întoarce la tine.

Horoscop 2 decembrie 2022. Vărsător

Reușești tot ce ți-ai propus azi, dar cel mai mult te va bucura faptul că relația ta de cuplu va intra într-o altă etapă. Fie că ți-ai propus să-ți mărești familia, fie îți dorești să te căsătorești – partenerul tău te va surprinde în mod plăcut. Spre seară, vei împărtăși veștile bune cu prietenii.

Horoscop 2 decembrie. Pești

Nu ești în cea mai bună dispoziție azi, însă o ieșire cu prietenii, la un pahar de vorbă și nu numai te va face să uiți de toate supărările. Nu în ultimul rând, vei avea și satisfacția împăcării cu o persoană apropiată, cel mai probabil unul dintre părinți. La relația cu perechea ta mai ai puțin de lucrat…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton