Schimbări în grila Antena 1. Chefi la Cuțite sezonul 9 înlocuiește iUmor. Ce se întâmplă cu show-ul de umor

 Lupescu Anca
.

Show-ul culinar Chefi la Cuțite sezonul 9 urmează să debuteze la Antena 1. Prima ediție va avea loc duminică seara, 28 februarie, de la ora 20:00. Cei trei jurați sunt pregătiți să guste din preparatele concurenților veniți la preselecții, în speranța că vor prinde un loc în echipe. Astfel, Chefi la Cuțite înlocuiște iUmor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prima ediție din Chefi la Cuțite sezonul 9 va fi difuzată în locul emisiunii iUmor. Așa că, debutul show-ului culinar aduce schimbări importante în grila postului Antena 1. Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica, ci în fiecare zi de miercuri, de la ora 20:30.

chefi-la-cutite-3chefi-la-cutite-3

Programul Chefi la cuțite arată diferit în acest sezon, iar telespectatorii vor putea urmări emisiunea trei zile pe săptămână, în fiecare duminică de la ora 20:00, iar luni și marți de la ora 20:30.

Ce surprize aduce Chefi la Cuțite sezonul 9

Chefi la Cuțite sezonul 9 aduce și alte schimbări. Gina Pistol va avea un ajutor de nădejde în Speak, cel care va fi co-prezentator al show-ului culinar.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei'declara artistul.

Mai mult, Speak devine și personajul care va satisface toate curiozitățile telespectatorilor. 

„Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări', mai spunea Speak, cel care va prezenta Chefi la cuțite sezonul 9, alături de Gina Pistol,

Speak a participat la Asia Express și s-a luptat pentru primul loc alături de iubita lui, Ștefania. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor i-au învins, așa că artistul a ieșit pe locul doi.

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:’Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale’/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare:’Nu ți-e rușine?’

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:’Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc’

Citește și: Alina Laufer, primele declaraţii după ce a născut prematur:„Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe!

Între Speak și Sorin Bontea s-a legat o prietenie frumoasă, iar în sezonul 8, la preselecții, el și Ștefania au venit să îi facă o surpriză chefului.

Acum, cei doi filmează pentru aceeași emisiune, iar legătura dintre ei este mai strânsă ca niciodată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton