(P) Unde să ieși în oraș pentru o seară cu prietenele

 advertising.ringier
.

Ești mereu în legătură cu fetele pe chat și pe platformele de social media, dar parcă nu-i același lucru… ți-e dor să stați la un pahar de vorbă, să glumiți și să dansați ca-n vremurile bune…chiar dacă sunteți toate ocupate cu serviciul și cu viața de familie, mai rămâne timp și pentru câteva ore de distracție…Iată unde să ieși în oraș pentru o seară cu prietenele:

Alege un restaurant cu terasă încălzită

Misiunea ta de-a alege un loc plăcut și primitor pentru o seară cu fetele este îngreunată de situația actuală, în care restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au dus la închiderea multor restaurante. 

Dar ai o soluție eficientă: alege un restaurant cu terasă încălzită, unde gazdele au amenajat mese, igluuri și alte variante de set-up, potrivite pentru o cină, un aperitiv sau un pahar de vin și-un desert bun.

Alege locul care-ți place din topul restaurantelor din România, în funcție de preferințele grupului vostru, de ocazia pe care o sărbătoriți sau pur și simplu optează pentru un restaurant nou, la care să mergeți împreună pentru prima oară.

Vrei o experiență culinară gourmet? O să vă simțiți în largul vostru la terasele de la Noua, Kaiamo,The Artist în București, la Baracca în Cluj sau la Bistro del Are în Brașov, și lista poate continua.

Te-ai decis să organizezi o întâlnire mai casual? Mergeți la Caju, Karta, Sardin, Barrio, Colonial Lounge sau Noeme. Găsești variante pentru toate gusturile, fie că vreți să mâncați italienește sau ați vrea ceva mai exotic, de exemplu un sushi bar sau un restaurant chinezesc.

Organizează un tur al sky barurilor din oraș

N-ai vrea doar să stați pur și simplu la o masă și să vorbiți ca fetele despre câte-n lună și-n stele…nu-i nicio problemă! Ia-ți prietenele și apropiați-vă de lună și de stele la propriu, într-un tur al sky barurilor.

Nomad Skybar, Linea/Closer to the Moon, Amethyst Skybar, Deschis Gastrobar sunt locuri faine, unde poți să petreci sub cerul liber și să te simți ca la douăzeci de ani. Iar acest itinerar al distracției urbane este ideal dacă vrei să organizezi o petrecere a burlăcițelor. Cheers! 

Adună gașca de fete la un picnic în parc

Prognoza meteo este de bază atunci când alegi această variantă să ieși în oraș pentru o seară cu prietenele. Dacă afli că-i vreme bună, întâlniți-vă în parc, pentru o plimbare reconfortantă sau chiar un jogging de întreținere, că doar toate vă doriți să arătați bine în blugii aceia strâmți, nu-i așa?

Precis aveți locurile voastre preferate, de care vă leagă amintiri frumoase. De ce să nu organizezi pentru grupul vostru de fete o întâlnire surpriză? Cumpără cookies, coffee to go și veselia este garantată!

Rezervă o mică ceainărie sau cafenea

O variantă plăcută și interesantă este să mergeți la o mică ceainărie sau cafenea, pe care s-o rezervi în întregime pentru voi, pentru câteva ore. Sunt destule locuri unde vă puteți simți confortabil lângă un ceai aromat, o brioșă proaspătă sau un cappuccino pufos.

Atmosfera de la Simbio, Journey Pub sau Green Hours este exact ce vă trebuie pentru o seară memorabilă petrecută împreună.

Alege varianta care îți place atunci când vrei să ieși în oraș pentru o seară cu prietenele și nu uita că cele mai frumoase clipe sunt cele pe care le petrecem alături de cei dragi, într-o atmosferă destinsă și veselă. Iar dacă reușești să aduci și ceva nou, o surpriză sau o destinație inedită, distracția este garantată! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton