Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii: "Mama și tata nu m-au vrut"

 Oana Pantazi
.

Cerasela, una dintre cele mai apreciate, dar și controversate concurente de la „Insula Iubirii”, a făcut recent mărturisiri tulburătoare legate de copilăria ei. Iubita lui Rareș a fost lipsită de dragostea părinților, fiind crescută de bunici. Iată drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cerasela este una dintre concurentele care au atras imediat atenția la „Insula Iubirii”. Comportamentul ei pe insulă a fost de la început unul neașteptat, culminând cu sărutul pătimaș dintre ea și Celia, care a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși pare extrovertită și sigură pe ea, puțini știu însă că Celia se luptă cu neîncrederea, dar și cu niște sechele dureroase din copilărie…

cerasela-insula-iubirii-6-1024×1024-1cerasela-insula-iubirii-6-1024×1024-1

Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii: „Mama și tata nu m-au vrut”

Cerasela (26) s-a înscris la emisiunea de la Antena 1 împreună cu iubitul ei, Rareș. Decizia de a participa a fost luată de comun acord, însă mai mult pentru ca ea să depășească un bagaj emoțional acumulat în trecut, care se reflectă și în cuplul lor. Concurenta a vorbit încă de la început despre lipsa de încredere în ea, dezvăluind că acest lucru are legătură cu copilăria – a fost un copil lăsat de izbeliște de părinți și crescut de bunici. Și mai trist este faptul că nici din partea bunicilor nu a primit dragostea de care avea nevoie… Cerasela de la Insula Iubirii a trăit o dramă dureroasă: părinții au părăsit-o și au lăsat-o în grija bunicilor.

Citește și: Cine este Cerasela, concurentă la Insula Iubirii. Și-a cunoscut iubitul pe Internet

Citește și: Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi…'

Citește și: Rareș, iubitul Ceraselei, după primul bonfire la Insula Iubirii: „Dacă știam că e așa, nu mai veneam”

Citește și: Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6. Băieții dorm cu ispitele

„Eu nu am încredere în mine de mică. Sunt sechele din familie. (…) Mama și tata nu m-au vrut. Când aveam eu doi ani, s-au despărțit definitiv și am crescut cu bunicii din partea mamei. Bunicii nu mi-au spus niciodată că mă iubesc', a dezvăluit Cerasela la „Insula Iubirii”.

Cu toate acestea, concurenta spune că nu vrea să fie considerată o victimă, iar comportamentul ei de pe insulă dovedește asta.

„Nu vreau să par victimă, nu vreau să mă plâng în fața nimănui. Vreau să fiu fericită și puternică, nu vreau să arăt întregii lumi fața mea adevărată', a mai spus concurenta.

Protagonista primului sărut de pe „Insula Iubirii”

Deși, inițial, a dezvăluit că are prea puțină încredere în ea, Cerasela a reușit să iasă în evidență din prima clipă, atât prin felul provocator și total dezinhibat prin în care a dansat, cât și prin sărutul pe care i l-a dat Celiei, chiar în a doua zi a competiției. Atunci, în urma jocului Adevăr sau provocare, Cerasela și Celia s-au sărutat lung, spre stupefacția dar și deliciul celor din jurul lor. Asta le-a făcut pe ispitele masculine să concluzioneze că iubita lui Rareș poartă o mască, de fapt, fiind total diferită atunci când se află în preajma lor.

Este o provocare care mă definește. Uneori mă atrag mai mult fetele decât băieții. Pe mine provocările mă fac să îmi întrec limitele. Îmi ies din zona mea de confort, a spus Cerasela.

Ea a mai mărturisit și că și-a avertizat partenerul dinainte că uneori o atrag mai mult fetele decât băieții, așa că nu ar fi exclus să cadă în ispită. Și, iată, Cerasela a fost protagonista unui prim sărut la Insula Iubirii… unul care s-a produs între două fete!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton