Celine Dion șochează din nou. După ce a slăbit mai multe kilograme, marea cântăreața poartă haine mulate

 Pirvu Cristina
.

Celine Dion a șocat în ultimul timp. La aparițiile recente, toți fanii au observat că marea cântăreața a slăbit mai multe kilograme. Ei s-au întrebat, nu cumva suferă de vreo afecțiune? Iată că ea este într-o formă de invidiat, se simte foarte bine!

În urmă cu luni de zile, paginile site-urile și ale revistelor de specialitate vuiau cu știri despre Celine Dion. Cântăreața apăruse în public și atrăsese toate privirile. Silueta ei, trasă prin inel, a șocat. Fanii au spus că este foarte slabă. Ea a reacționat atunci.

A fost atacată chiar de către fanii săi, cărora li se pare că Céline a ajuns pur și simplu piele și os și care nu s-au sfiit să-i atragă atenția divei că este mult prea slabă. Artista nu a stat deloc la discuții cu cei care, aparent, îi vor binele: „Dacă îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu vă deranjați! Nu-mi faceți poze! Dacă vă place, eu voi fi acolo. Dacă nu, lăsați-mă în pace!'. Pe scurt, artista este inflexibilă în privința comentariilor despre aspectul său fizic. În orice caz, Céline, în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că poartă acest gen de haine pentru că vrea să fie mai atrăgătoare. „Înainte eram mult mai conservatori. Fac asta pentru mine. Vreau să mă simt puternică, feminină și sexy', a declarat artista.

Iată că acum a fost văzută în Paris. Din nou a atras atenția. A prutat o salopetă neagră, mulată, care i-a pus silueta în valoare. Nu a fost deranjată deloc că fotografii au surprins-o în mai multe ipostaze.

Celine DionCeline Dion

Celine Dion, apariție strălucitoare pe covorul roz la Met Gala 2019. Ținuta a cântărit 10 kilograme

Faimoasa cântăreață a ales să poarte pe covorul roșu o rochie impresionată creată de Oscar de la Renta, o ținută strălucitoare, metalică, cu franjuri.

Creația deosebită a fost făcută în 3.000 de ore de către 52 de artiști în broderie. Se pare că aceasta ar fi cântărit peste 10 kilograme, conform spuselor designerului chiar pe Twitter-ul lui.

La 51 de ani, Celine Dion a fost îndrăzneață și a ales să poarte pe cap un accesoriu extravagant care a făcut diferența.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton