EXCLUSIV! Cum arăta Ianis Hagi pe vremea când nu avea nici 5 ani. Foto de colecție cu noua senzație a fotbalului și familia lui celebră

 Oana Popoiag
.
Ianis HagiIanis Hagi

Chiar dacă naționala de tineret a României a fost eliminată de Germania în semifinala EURO U21, Ianis Hagi a devenit erou incontestabil și noua speranță a fotbalului. Acum în vârstă de 20 de ani, Ianis a început să joace fotbal de la doi ani. VIVA! are imagini impresionante de arhivă cu fiul Regelui, de pe vremea când acesta abia începuse să vorbească.

Jucător la Fiorentina și apoi la FC Viitorul, echipa condusă de tatăl său, Ianis Hagi a pornit cu dreptul în fotbal. Chiar și așa, nimeni nu a putut anticipa performanța la care a reușit să ajungă tânărul, la doar 20 de ani. Alături de colegii săi de la Echipa Națională Under 21, Ianis a ajuns până în seminfinala EURO U21, moment istoric, care, deși s-a încheiat cu înfrângerea tricolorilor de către Germania, a readus speranță în fotbalul românesc.

Imagini de colecție cu Ianis Hagi din copilărie

Gheorghe Hagi și soția sa, Marilena, au avut grijă să le ofere lui ianis și surorii lui, Kira, de profesie actriță, cea mai bună educație. La începutul anilor 2000, familia regelui apărrea frecvent în paginile VIVA!, pe vremea când Ianis, acum în cărți pentru un transfer la o mare echipă din Europa, era doar un puști de nici șase ani.

Gică Hagi, un tată mândru

Gheorghe Hagi este extrem de mândru de performanțele obținute de fiul său și colegii lui la EURO U21, după cum a declarat pentru TVR după meciul Germania-România: 'Trebuie să îi felicităm, să le dăm curaj, nu uitați că sunt băieți tineri și au nevoie de încredere să facă performanță la nivelul cel mai mare. Noi, care am trăit genul ăsta de meciuri, știi totdeauna că trebuie să câștigi, ai atâtea gânduri. E important că ei au făcut ceva foarte bun, învață din lucrul ăsta, văd ce înseamnă nivelul înalt, performanța. Sunt mult mai buni și mult mai valoroși decât înainte. Bravo lor. Am fost aproape de finală, ne-am bătut cu Germania de la egal la egal. Această generație ne-a depășit pe noi. Noi nu am jucat niciodată o semfinală, dar ei au jucat și au felicitările mele'.

Foto: arhiva VIVA!, Hepta

Citește și:

Adelina și Cristi Chivu, un cuplu fericit, la 11 ani de la căsătorie! Ce mari și frumoase sunt fetele lor! FOTO

Cosmin Cernat, despre suferința trăită la Exatlon: „Am făcut injecții cât pentru o viață'

Vezi şi unde poți vizita Disneyland în Europa și în alte țări din lume! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton