Celine Dion, apariție de nota 10 la un concert în Londra! Motivul pentru care și-a ascuns privirea în spatele ochelarilor de soare

 Pirvu Cristina
.

Celine Dion e din nou pe val! După ce în urmă cu mai multe zile își anula concerte din cauza stării de sănătate, iată că ea a revenit și este într-o formă de invidiat! A uimit cu aparițiile recente, așa cum a făcut și acum la un concert susținut în Londra!

A ținut ocupată prima pagină a ziarelor ând a apărut îmbrăcată în costum de baie în mijlocul zilei, sau într-o rochie transparentă, fără nimic pe sub articolul vestimentar. Mulți au comentat referitor la aspectul ei vizic, că e prea slabă, oare nu suferă de o boală gravă? Ea imediat le-a închis gura răutăcioșilor:  „Dacă îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu vă deranjați! Nu-mi faceți poze! Dacă vă place, eu voi fi acolo. Dacă nu, lăsați-mă în pace!'. Pe scurt, artista este inflexibilă în privința comentariilor despre aspectul său fizic.

După toate aceste comentarii negative, Celine Dion își vede de viața ei, dar mai ales de proiectele sale. Acum, ea a urcat pe scenă în Londra, unde a susținut un concert. A ales să îmbrace o salopetă albastră, cu umeri supradimensionali. Privirea a ascuns-o în spatele unei perechi de ochelari de soare. Oare își protejează ochii sau își ascunde ridurile? Cert e că la 51 de ani, celebra artistă e un fashion-icon.

Celine Dion a susținut un concert in LondraCeline Dion a susținut un concert in Londra

Céline Dion, în costum de baie pe străzile Parisului! La 51 de ani, artista este tot mai îndrăzneață

Recent, capitala Franței a fost sub cod roșu de caniculă, motiv îndeajuns de bun pentru parizieni și pentru turiști să adopte ținute lejere. Printre ei s-a numărat și Céline Dion, artistă cunoscută pentru excentricitatea sa din ultimul timp, care a adoptat o ținută cel puțin bizară. Spunem asta deoarece artista a ieșit din hotelul în care era cazată îmbrăcată în costum de baie…

Foto: Northfoto 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton