Cornelia Catanga, primele declarații după ce a făcut stop cardio-respirator: ”Sunt la Terapie Intensivă”

 Stamen Diana
.

Clipe grele pentru Cornelia Catanga. Celebra artistă a muzicii lăutărești a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut stop cardio-respirator. Corneliei Catanga i s-a făcut rău duminică seară, pe stradă, în timp ce era cu fiul ei.

Cântăreața a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent. Cornelia Catanga are probleme cardiace, însă acum este pe mâinile doctorilor. Vedeta a făcut primele declarații după ce a făcut stop cardio-respirator. În aceste momente, Cornelia Catanga se află la Terapie Intensivă.

„Starea mea e foarte bună acum, sunt la Terapie Intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca', a spus Cornelia Catanga pentru Mediafax.ro.

Aurel Pădureanu îngrijorat pentru soția lui

Au apărut zvonuri conform cărora Cornelia Catanga ar fi orbit, însă Aurel Pădureanu a infirmat aceste vorbe. Din fericire, starea artistei este din ce în ce mai bună și va mai rămâne internată în spital pentru câteva zile.

„Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede şi cum vedea înainte. Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Şi cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile”, a spus Aurel Pădureanu.

FOTO: Facebook

Cornelia CatangaCornelia Catanga

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton