Celia și Bogdan au izbucnit în lacrimi la Insula Iubirii: „Uită-te la mine, sunt sub pământ!”

 Borcilă Andreea
.

Celia și Bogdan au izbucnit în lacrimi la Insula Iubirii. Cei doi iubiți au fost separați odată ce au ajuns la emisiunea difuzată la Antena 1 și fiecare dintre ei a mers în părți opuse, alături de cele mai atrăgătoare ispite. La scurt timp de la începutul filmărilor, cuplul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, mărturisind că le este dor unul de celălalt. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe insula băieților, Bogdan Atinge nu s-a lăsat pradă ispitelor și distracțiilor, gândindu-se în cea mai mare parte din timp la iubita lui, Celia. Într-un moment tensionat, tânărul în vârstă de 23 de ani s-a emoționant și a recunoscut, printre lacrimi, că nu suportă distanța dintre el și partenera lui de viață. 

Bogdan-si-Celia-Insula-Iubirii-7Bogdan-si-Celia-Insula-Iubirii-7

De partea cealaltă, pe insula fetelor, Celia părea că se distrează și că se simte bine în jurul celorlalți. Ba mai mult, la jocul Adevăr sau Provocare, șatena și-a sărutat colega, pe Cerasela, iubita lui Rareș. Când vine momentul să fie singură, mai ales la testimoniale, Celia devine vulnerabilă și își pune sufletul pe tavă. Așa a făcut și în ultima ediție a emisiunii. La fel ca și partenerul ei, a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că-i este dor de Bogdan. 

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana:„Nu mi s-a părut ok'

Citește și: Cuplurile de la Insula Iubirii 2022.Cine sunt perechile care își vor testa relațiile

Citește și: Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii.Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

Citește și: Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor.Adi câștigă bani frumoși la nici 18 ani

Celia și Bogdan au izbucnit în lacrimi la Insula Iubirii

În ediția recentă din sezonul șase, Bogdan Atinge de la Insula Iubirii a avut un moment sensibil, dându-și frâu liber emoțiilor și lacrimilor. Colegul lui, Rareș, a vrut să-i fie alături și să-l încurajeze. Sfatul său pentru Bogdan a fost acela să profite de oportunitățile pe care i le oferă viața și să se distreze la maximum, mai ales că nu știe ce se întâmplă pe insula fetelor.

Reacția lui Bogdan l-a surprins nu doar pe el, ci și pe fanii de acasă. Deranjat de spusele lui, el i-a explicat că nu este un test bun al dragostei și că este unul dintre cei mai afectați concurenți pentru că trăiește frumoasă poveste de dragoste în realitate. 

„Uită-te la mine, eu sunt terminat fizic, psihic. Mai ești și tu să-mi dai cuțite. Asta nu e realitate, nu e un test. Sunt sub pământ! Ce test mai e și ăsta?', i-a spus Bogdan lui Rareș.

Cine sunt cuplurile care participă la Insula Iubirii

Cuplurile de la Insula Iubirii 2022. Temptation Island – Insula iubirii a primit cu brațele deschise noi cupluri pregătite să-și testeze relațiile cu cel mai dur test al fidelității. Cele cinci perechi se declară entuziasmate și dornice să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor îndrăgostiți. Acestea vor trăi, timp de 21 de zile, alături de cele mai tari ispite.

Cuplurile sunt formate din: Cristina și Sebastian, Rareș și Cerasela, Lavinia și Reymond, Priscilla și Bogdan, Teodora și Alexandru.

Sursă foto: arhivă, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton