Anna Lesko nu se desparte de fiul său nici la evenimente. A făcut show sub ochii lui Adam! / EXCLUSIV

.

Anna Lesko reușește să îmbine armonios viața profesională cu cea personală. Prin urmare, nu se desparte de fiul ei, Adam, nici când participă la evenimente mondene.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anna Lesko este mamă cu normă întreagă pentru copilul ei, care a rămas în grija ei, după despărțirea de tatăl lui Adam. Ca să petreacă alături de el cât mai mult timp și să nu își neglijeze nici cariera, basarabeanca îl mai ia cu ea când are de onorat angajamente profesionale.

lesko-si-fiul-7-1lesko-si-fiul-7-1

Anna Lesko a venit cu fiul la un eveniment monden

Marți seara, ea și-a făcut apariția la un eveniment monden alături de dansatoare, dar și de Adam. Acesta nu a incomodat-o deloc și a lăsat-o să realizeze liniștită momentul artistic. Îmbrăcată într-un costum sexy, Lesko a făcut, alături de dansatoarele ei, un show memorabile.

Mai mult, artista s-a numărat printre câștigătorii Sungate Beauty Icon Awards, fiind desemnată artista cu cel mai iconic look.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Annei Lesko: „Fiul meu îmi cere un frățior. Sunt foarte echilibrată'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își va organiza Ioana Ginghină nunta: Am avut două nunți, acum poate va fi un simplu grătar'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, declarații înainte ca Reghe să devină din nou tată: „E o chestie de respect pentru familia mea și pentru încă soțul meu'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Virginia Rogin în perioada comunistă, la un concurs de teatru, din cauza unei femei: „Aveam o rochie puțin mai transparentă”/ EXCLUSIV

Adam își somează mama să îi facă un frățior

Artista nu a ascuns faptul că fiul ei îi solicită un partener de joacă. Adam îmi cere de ceva timp un frățior și i-am explicat că lucrul acesta trebuie realizat cu cineva care va face parte, la un moment dat, din viața noastră. Eu nu îl feresc pe Adam. Când mă întreabă lucruri, eu îi răspund cu toată sinceritatea și, evident, îmi aleg felul în care îi explic. Este foarte important să aibă sentimentul permanent că nu mă răpește nimeni de lângă el (râde), că ce e al lui rămâne al lui', a povestit artista într-un interviu exclusiv acordat revistei Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton