Cele mai cool fotografii ale săptămânii de pe Instagram

 Adina Vilcea
.

Pentru ca lista vedetelor ce obisnuiesc sa isi imparta viata pe Instagram este foarte lunga, noi am selectat cele mai interesante fotografii postate de acestea in ultimele zile.

 

Ca in fiecare saptamana, revenim cu cele mai interesante fotografii postate de vedete si celebritati pe conturile personale de Instagram. Ce au în comun Sore și Heidi Klum? Obsesia pentru animalele de puș alături de care se fotografiază.  Aflată în luna de miere, Ada Condeescu postează zilnic fotografii cool făcute la plajă, iar Carmen Brumă nu ratează nicio ocazie de a face sport. Fotografia săptămânii vine însă de la Andreea Bălan care în weekend a devenit mămică pentru prima dată. Artista și-a fotografiat mâna ei și a fiicei sale, care o ține strâns de deget, imaginea adunând peste 10 mii de aprecieri.

Alec Baldwin este de nerecunoscut în ultima fotografie postată pe contul Instagram. Actorul s-a deghizat în Donald Trump, iar asemănarea este atât de mare încât cu greu ai putea zice că este el și cu candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA. Și Rihanna este de nerecunoscut cu noul look. Artista a renunțat la părul lung și drept în favoarea unor dreaduri.

 

Foto: Hepta, Instagram

Adina Vîlcea

Lady GagaLady Gaga

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton