Ana Ularu, superbă pe covorul roşu la premiera filmului “Inferno” de la Florenţa

 Florentina Liutic
.

Lungmetrajul Inferno', cu Tom Hanks, Felicity Jones şi Ana Ularu în distribuţie a avut premiera mondială în acest weekend la Florenţa.

 

Actriţa Ana Ularu a arătat superb pe covorul roşu, ea alegand o rochie albastră care poarta semnătura designerului Maria Lucia Hohan.

 

Ana s-a aflat într-o companie selectă, Tom Hanks si Felicity Jones fiind, de asemenea, prezenţi la avanpremieră. Tânăra actriţa a primit numeroase felicitări atât pentru film, cât şi pentru apariţia pe covorul roşu. „Ana Ularu mă face să fiu mândru că sunt român planetar', a spus Florin Piersic Jr.

 

Thrillerul „Inferno' este regizat de Ron Howard şi are la bază pe romanul cu acelaşi nume al lui Dan Brown, fiind cel de-al treilea film din seria ecranizarilor Codul lui Da Vinci'.

 

Filmul va deschide cea de-a patra editie a Dracula Film Festival, care va avea loc in perioada 12 – 16 octombrie, la Brasov, iar din 14 octombrie va rula în cinematogarfele din România.

 

Foto: Hepta

 

 

Ana UlaruAna Ularu

 

Vezi şi locuri de vizitat în Florența – cele mai impresionante obiective turistice!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton