Mara Bănică a dezvăluit ce a vorbit cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a spus că ar avea un nou iubit: „Acel doctoraș cu care e pozată pe Instagram...”

 Dumba Gabriela
.

Mara Bănică a dezvăluit ce a vorbit cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a spus că ar avea un nou iubit. Mara Bănică a vorbit despre divorțul soților Maxer și a comentat acuzațiile de infidelitate la adresa Deei Maxer. Astfel, se spune că soția lui Dinu Maxer ar avea o nouă relație și de aceea ar fi decis să pună punct unei relații de 18 ani. Mara Bănică a făcut referire și la fotografiile de pe contul de Instagram al Deei Maxer, în care apare alături de un „doctoraș”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică a dezvăluit ce a vorbit cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a spus că ar avea un nou iubit. Mara Bănică a dezvăluit că a purtat și ea o conversație cu Deea, imediat după aflarea veștii că mariajul celor doi a ajuns la final. Artista i-a mărturisit jurnalistei că este împăcată cu decizia luată, dar nu dorește să-și expună povestea la TV.

deea-si-dinu-maxer-3deea-si-dinu-maxer-3

Mara Bănică a dezvăluit ce a vorbit cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a spus că ar avea un nou iubit

Mara Bănică a comentat zvonurile legate de un presupus iubit al Deei Maxer.

„Eu am vorbit ieri cu el, iar cu Deea am vorbit până acum două minute, înainte să intru la tine în emisiune. Vrei ți zic ce mi-a zis Deea? Am întrebat-o dacă vrea să spună ceva despre asta și mi-a zis așa: „Mara, consider că 18 ani nu-i pot comenta doar într-o emisiune și mi-a zis că a avut o viață superbă, dar cercul nostru s-a închis. Sunt împăcată, liniștită și nu vreau să comentez. Am trăit cu Dinu 18 ani, iar cu părinții mei 15, atât a fost. Mulțumesc mult că mi-ai scris.

Au scris anumite ziare să scrie că se subînțelege motivul pentru care ei s-au despărțit, că Deea ar avea pe cineva și acel cineva ar fi un doctoraș cu care e pozată pe Instagram și că la o primă vedere îți dai seama foarte ușor de faptul ăsta (n.r.: de chimia dintre Deea Maxer și medic).

Citește și: Horia Moculescu îi dă replica lui Nicu Covaci, după ce acesta a depus contestație la UCMR: „Uniunea Compozitorilor nu își permite să pedepsească pe cineva. Nici nu are…' / EXCLUSIV

Citește și:Delia nu mai vrea să fie implicată în momentele de roast, de la iUmor: „Nu-mi place când cineva face glume sexuale despre mine!’

Citește și:Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală'

Ziarele scriu treaba asta, noi nu știm dacă e adevărat, dar dacă ar fi adevărat pe mine personal m-ar întrista, și vrei să-ți zic de ce? Pentru că eu pot accepta că, într-o relație, doi oameni nu se mai iubesc și când eu nu te mai iubesc vin și-ți spun: Nu te mai iubesc, nu mai sunt fericită, hai să ne despărțim.

Dar nu aștept, nemaiiubindu-te, să stau lângă tine și să-mi apară un alt Făt-Frumos și abia după să ne despărțim. Asta mi se pare un pic incorect, dar o fi adevărat', a declarat Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Deea Maxer a fost cea care a anunțat divorțul de fostul soț

În urmă cu doar două zile, Deea Maxer anunța vestea divorțului dintre ea și Dinu Maxer după 18 ani de relație. Vedeta a transmis un mesaj prin intermediul căruia și-a mărturisit recunoștința față de fostul soț, întrucât în toți acești ani și-au fost aproape, s-au ajutat și s-au iubit necondiționat.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer',   a scris Deea Maxer pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton