Mergi la antrenament? Alege încălțămintea potrivită!

 advertising.ringier
.

Indiferent dacă te numeri printre adevărații fani ai exercițiilor fizice sau abia ai început să faci sport, există lucruri care trebuie să se afle în geanta ta de antrenament. Despre ce vorbim? Despre pantofii sport potriviți. Potriviți, adică? Mai jos, îți spunem la ce trebuie să fii atent atunci când cumperi încălțăminte de antrenament și enumerăm cele mai bune modele pentru ea și pentru el.

Încălțăminte fitness – la ce trebuie să fii atent

Plănuiești să-ți cumperi pantofi fitness, dar nu știi ce să alegi? În primul rând, trebuie să mizezi pe produsul din oferta celor mai cunoscute branduri sport. Asigură-te că acorzi atenție și la denumirea categoriei pantofilor sport – aceștia trebuie să fie descriși ca pantofi fitness. Sneakers creați pentru alergare nu vor garanta siguranță și suport la sală. De asemenea, ia în considerare ce fel de exerciții fizice vei face. Pentru antrenamentul de forță, ai nevoie de modele fără amortizare, care asigură suport la fiecare pas, în timp ce pentru fitness și aerobic, dimpotrivă, cu talpa potrivită care amortizează șocurile. Pentru un antrenament intens, cum ar fi crossfit-ul, alege pantofii sport completați de elementele care oferă stabilitate. Dar ce să faci dacă abia ai început să faci sport și încerci diverse activități? În acest caz, cel mai bine este să mizezi pe încălțămintea universală, ideală pentru exercițiile diferite.   

Cea mai bună încălțăminte fitness pentru bărbați

Dintre produsele universale pentru bărbați, se numără modelul Nike Defy All Day. Acesta se distinge prin exteriorul confecționat din piele naturală de înaltă calitate care asigură o potrivire optimă pe picior. Numeroasele orificii sunt responsabile pentru circulația corespunzătoare a aerului. Talpa flexibilă cu bandă de rulare cu striații oferă aderență pe orice suprafață. Un alt atu îl reprezintă sistemul solid de înșiretare. De asemenea, modelul de antrenament adidas Trainer V pentru bărbați reprezintă o alegere perfectă atunci când vrei să faci tot felul de exerciții. Talpa exterioară din cauciuc este aderentă, iar exteriorul din material tip plasă garantează menținerea unui mediu proaspăt în interior. Dacă vrei să faci antrenament cu greutăți ușoare, atunci mizează pe pantofii sport care se sprijină pe talpa plată și se disting prin partea superioară cu profil înalt. Pe de altă parte, încălțămintea cu sistemul de amortizare reprezintă o alegere excelentă pentru fitness și aerobic. Un exemplu ideal este modelul Reebok Flexagon Force 3.0, completat de tehnologia FuelFoam care nu pune presiune pe mușchii și articulații.

Pantofi fitness pentru femei

Printre numeroasele modele de pantofi fitness pentru femei, se numără încălțămintea Nike Legend Essential Womens. Exteriorul din material tip plasă și talpa cu striații încrucișate asigură libertatea de mișcare deplină. În plus, acești sneakers dama oferă stabilitate și aderență, ceea ce înseamnă că sunt potriviți chiar și pentru antrenamentul cu greutăți. Pantofii fitness pentru femei care merită atenție sunt Nike Renew In-Season TR 11. Modelul este completat de sistemul de amortizare Nike Renew care îți vă permite să treci de la un exercițiu la altul fără probleme. De asemenea, încălțămintea de antrenament Nike Air Max Bella TR 5 pentru femei, prevăzută cu pernă de aer, este ideală pentru toate activitățile fizice, în special pentru cele cu multe sărituri. 

Așadar, știi deja de ce model de pantofi fitness ai nevoie? Toate variantele de mai sus și multe altele te așteaptă în magazinul https://50style.ro/.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton