Ce fac Radu și Adelina cu premiul câștigat la Puterea Dragostei, sezonul 4: „Vrem sa luăm o decizie corectă”

 Martin Lorena
.

Ce vor face Radu și Adelina cu premiul câștigat la Puterea Dragostei, sezonul 4. Radu și Adelina sunt câștigătorii Puterea Dragostei, sezonului 4. Deși mulți nu credeau că vor rămâne împreună, aceștia au dovedit că se iubesc cu adevărat și că au planuri serioase de viitor. Iată ce au de gând să facă cu banii câștigați, dar și ce părere au despre întemeierea unei familii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adelina și Radu au câștigat sezonul 4 al emisiunii Puterea Dragostei. Deși multă lume se aștepta ca cei doi să pună punct relației de iubire, aceștia au dovedit că au setimente reale unul pentru celălalt. Mai mult decât atât, aceștia au planuri serioase de viitor, s-au gândit deja ce să facă cu marele premiu și au în gând chiar să întemeieze o familie. Iată primele lor declarații!

Adelina-si-Radu-1Adelina-si-Radu-1

Aceștia au oferit un interviu în cadrul căruia au făcut o mulțime de dezvăluiri cu privire la viața lor privată. Iată declarațiile celor doi câștigători de la Puterea Dragostei!

Citește și: CRBL i-a făcut praf pe Războinici pentru că nu i-au trimis mâncare lui Relu Pănescu în Exil, la Survivor:'Vouă nu vă e rușine?'

Citește și: De unde provine cicatricea imensă de pe abdomenul lui Marian Drăgulescu de la Survivor.A trecut printr-o mare cumpănă!

Citește și: Volodimir Zelenski, mesaj pentru Rusia:„Îi vom pedepsi pe toți cei care au comis atrocități’

Citește și: Dorian Popa a fost dat afară dintr-un hotel din Frankfurt:'A contat că suntem români'

Ce fac Radu și Adelina cu premiul câștigat la Puterea Dragostei, sezonul 4

Ce vor face Radu și Adelina cu premiul câștigat la Puterea Dragostei, sezonul 4. Adelina și Radu au vorbit recent despre planurile pe care le au cu privire la marele premiu câștigat în finala Puterea Dragostei. Aceștia și-au propus să își deschidă propria afacere, însă în acest moment nu știu exact în ce domeniu vor activa.

„Cu banii din Marele Premiu ne-am hotarat sa ii investim in ceva ce ce ne poate aduce si un venit lunar, adica vrem sa ne deschidem o afacere. Inca nu ne-am hotarat ce va fi pentru ca vrem sa luam o decizie corecta', au spus ei la Kanal D.

Mai mult decât atât, Adelina susține că Radu este bărbatul alături de care se vede pentru tot restul vieții. Aceasta a declarat că știe cum să gestioneze situațiile conflictuale și că nimic nu îi poate despărți.

 „Radu este barbatul langa care vreau sa raman pana la adanci batraneti. M-am convins de acest lucru, sunt sigura ca ne vom intelege in continuare cum ne-am inteles si dupa iesirea noastra din casa. Desi este o persoana suparacioasa, pot sa zic ca am inceput sa-l inteleg si stiu cum sa ameliorez o situatie conflictuala', a spus ea pentru sursa citată.

Radu și Adelina: „Ne dorim foarte mult să avem un copil'

Cei doi s-au gândit deja să întemeieze propria lor familie. Cu toate acestea, Radu și Adelina nu se grăbesc și susțin că Dumnezeu este cel care le va oferi un copil, la momentul potrivit.

Ne dorim foarte mult sa avem un copil, ne-am gandit la asta. Timpul isi va spune cuvantul iar cand vrea Dumnezeu, o sa vina si copilul nostru', a afirmat Radu.

Aceștia au făcut deja un gest foarte mare de iubire. Adelina și-a tatuat deja data de naștere a partenerului său, iar Radu urmează să facă același lucru. Ba mai mult, atunci când va fi momentul, aceștia își vor scrie pe piele și data de naștere a copilului lor.

Tatuajul reprezinta data de nastere a iubitului meu. Iar eu urmeaza sa imi fac data ei de nastere pentru ca ne-am pus de comun acord sa ramanem si cu o amintire pe pielea noastra, nu doar in capul nostru din ce-am trait in competitie. Si cine stie, poate si data de nastere a copilului', a mai spus el.

Radu și Adelina, despre concurenții Puterea Dragostei

Cuplul susține că în sezonul 4 al emisiunii Puterea Dragostei nu au existat foarte multe cupluri care să se iubească cu adevărat. Radu a subliniat faptul că ei sunt singurii care au rămas împreună după terminarea show-ului.

„A fost langa mine si si pentru asta o iubesc foarte mult. Cel putin, din sezonul nostru nu am vazut pe nimeni pus pe fapte mari, ba mai mult am vazut numai despartiri, nu am vazut niciun story cu nicioun cuplu care a fost impreuna in sezonul nostru, insa in vechile sezoane au fost cupluri care au dat nastere unui suflet si George si Madalina care sunt inca impreuna', a punctat Radu.

„Suntem singurii care au rămas împreună'

Adelina susține că au existat foarte puține cupluri care au fost cu adevărat împreună. Majoritatea relațiilor s-au încheiat după finalizarea competiției de la Kanal D.

Suntem singurii care au ramas impreuna din sezonul nostru pentru ca ceilalti s-au despartit, iar unii dintre ei, nu au fost niciodata impreuna, au facut asta competitional. Gelul si Beatrice au fost singurii care ar fi trebuit sa fie impreuna dupa competitie, insa o perioada foarte scurta deoarece am inteles din unele live-uri ca s-ar fi despartit si nici macar nu am vazut o postare cu ei doi de cand s-a terminat competitia desi ei sustineau ca sunt impreuna', a punctat Adelina.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton