Ce va face Florica Baboi cu banii câștigați la Chefi la Cuțite, sezonul 10: "Premiul o să-l investesc în..."

 Dumitrache Laura
.

Florica Baboi este câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea și-a îndeplinit visul și a plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Florica este organizator de evenimente și lucrează în Paris de mulți ani. Recent, fosta concurentă a mărturisit în ce va investi marele premiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florica Baboi este câștigătoarea emisiunii culinare Chefi la cuțite, sezonul 10, de la Antena 1. Este pasionată de bucătărie încă de când era mică și a decis să facă din ea o meserie. Fosta concurentă a părăsit România în urmă cu 8 ani și s-a mutat în Franța.

florica baboiflorica baboi

Florica Baboi se pregătește de Crăciun, iar pe masa de sărbători nu lipsește tradiționala mâncare românească. În acest an, după mult timp, Florica va sărbători Crăciunul împreună cu familia sa numeroasă. Membrii familiei ei au plecat fiecare pe alt drum, iar anul acesta, câștigătoarea de la Chefi la cuțite a reușit să îi adune pe toți acasă.

Citește și: Brigitta Gheorghe susține că Florica Baboi a încercat să o saboteze la Chefi la Cuțite:”De câte ori a avut ocazia…”

Citește și:Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului:„Știm cu toții că erau tineri și e extrem de greu'

Citește și:Cine e Kylian Mbappé Lottin.A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

Citește și:Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma:”De trei zile nu dorm și nu mănânc”. Bijuteriile furate, estimate la 1 milion de euro

Ce va face Florica Baboi cu banii câștigați la Chefi la cuțite, sezonul 10

Florica Baboi este marea câștigătoare a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10. Concurenta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, iar jurații au fost impresionați de preparatele ei. În vârstă de 37 de ani, Florica s-a mutat în Franța de mulți ani și este organizator de evenimente și lucrează în bucătăriile pariziene de ani de zile. Recent, fosta concurentă a mărturisit ce va face cu suma de 30.000 de euro câștigată la Chefi la cuțite. Florica vrea să-și mărească echipa de catering.

„Viața mea nu s-a schimbat foarte mult, lucrez ca și până acum. Sunt și voi rămâne aceeași persoană. Premiul o să îl investesc în proiectul meu. O să  îmi măresc echipa de catering.

Dacă îl contactez răspunde (n.r. Sorin Bontea), dacă îi scriu un mesaj sau îi cer o părere îmi răspunde cu plăcere. Este un chef și un caracter deosebit. Mă bucur că am lucrat cu el și că l-am cunoscut.', a mai spus Florica Boboi pentru cancan.ro.

Florica Baboi va petrecere Crăciunul cu familia sa, după 15 ani

Florica are o familie numeroasă, dar în ultimii ani, membrii familiei sale s-au împrăștiat în toată lumea, iar sărbătorile erau triste. Ei bine, după 15 ani, Florica Baboi va petrece Crăciunul alături de familia sa. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a reușit să își strângă toată familia de sărbători.

„Anul ăsta o să fim acasă cu familia, alături de cei dragi. Nu am mai făcut Crăciunul acasă nici nu îmi amintesc de câți ani, 15 ani sau poate mai mult, am tot lucrat, nu puteam. Anul ăsta o să fie magic și apoi îmi aștept colegii pentru pregătirea de Revelion.', ne-a mai spus Florica Boboi.

Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 10, și-a cunoscut soțul la 15 ani

Florica Baboi are 37 de ani și este din Satu Mare. În audițiile Chefi la cuțite, a gătit un risotto cu fructe de mare. A făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, unde a demonstrat că poate. A povestit în audiții că a părăsit România în speranța unui trai mai bun. Florica a plecat la Viena, apoi în Italia, iar în cele din urmă a ajuns să lucreze la Paris.

A făcut o școală de bucătari în Torino a descoperit că bucătăria este pasiunea ei. Florica și-a cunoscut soțul la 15 ani și deși părinții nu au fost de acord, cei doi și-au urmat dragostea. Sunt împreună de 21 de ani și au trei copii împreună.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton