Ce talent ascuns are Denise Rifai: ”Dacă aș fi avut două vieți, mi-ar fi plăcut să fiu...”. L-a descoperit la 37 de ani

 Calin Maria Bianca
.

Ce talent ascuns are Denise Rifai. Cu toții ne proiectăm în viitor și le spunem tuturor celor din jur cum am vreaă să fim și în ce domeniu să lucrăm. Ei bine, încă de mică, visa să fie o prezentatoare TV de succes, ceea ce i-a ieșit cu brio. Totuși, la 37 de ani și-a descoeprit o nouă pasiune și un talent despre care nu știa. Denise Rifai a vorbit pe larg despre dorințele ei, dar și despre ce are înclinații. Nimeni nu ar fi bănuit acest lucru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' a fost vedeta prezentării de modă semnată Eli Lăslean, din cadrul evenimentului Soirees de la Mode 29 by Alin Gălățescu. Aceasta a atras toate privirile. Totodată a și făcut declarații neașteptate despre un talent pe care nu mulți îl au în viață.

rifai-9rifai-9

Este clar! Televiziunea și rolul de prezentatoare TV sunt marile pasiuni ale lui Denise Rifai, însă asta nu este tot. La vârsta de 37 de ani, în urma unei experiențe neașteptate, aceasta a ajuns la concluzia că este pasionată de tot ceea ce înseamnă modelling. Mulți au întrebat-o de ce nu se îndreaptă spre acest domeniu, iar ea a scos lista cu motivele care o împiedică.

Citește și: Care este cea mai mare dorință a prezentatoarei Denise Rifai:”Ține de Dumnezeu, sunt chestiuni…”

Citește și: Pe ce își cheltuie Denise Rifai banii:„Am și plăceri scumpe. Investesc și…'

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. De la ce a pornit totul:”Mă iei la mișto?”

Citește și: Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer înainte de a muri.Dezvăluirile făcute de un apropiat al Prințului Philip

Ce talent ascuns are Denise Rifai

Nimeni nu se aștepta ca frumoasa prezentatoare TV să cocheteze cu moda. Ce-i drept, până la vârsta de 37 de ani nu a avut nimic în comun, sau cel mai probabil nu și-a dat seama fiindcă nu a avut ocazia să descopere acest domeniu. Acum însă, se declară cu adevărat o fană a modelling-ului.

„Îmi place foarte mult moda. Îmi place foarte mult frumosul și le apreciez din toată inima pe fetele astea care fac această meserie. Mi-ar fi plăcut, dacă aș fi avut două vieți, să fiu și eu model.

E frumos, în adevăratul sens al cuvântului. Ajută o femeie să învețe să fie femeie. Să meargă feminin, să poarte cu eleganță o ținută, să cocheteze. E o artă să fii femeie, modellingul e parte din ea', a declarat, pentru Playtech Știri, Denise Rifai.

De ce nu poate să devină model Denise Rifai

Bineînțeles, după ce a declarat că și-a aflat cea de a doua mare pasiune după televiziune, Denise Rifai a explicat că dacă ar fi avut două vieți, ar fi vrut să fie model. Totuși, mulți se întreabă ce o oprește să fie acum un model, la 37 de ani, mai ales că este de o frumusețe răpitoare. Prezentatoarea TV a pus mai multe motive în față, unul dintre ele fiind înălțimea necorespunzătoare pentru un model pe podium.

Nu m-am gândit niciodată (n.r. modelling), toată lumea îmi spunea că am un cap foarte frumos, nu am înălțime de model, am 1,72 m, nu e de podium. Nu m-am gândit niciodată la ceva de genul acesta, dar întotdeauna mi-a plăcut și îmi place foarte mult.', a continuat Denise Rifai.

Denise Rifai: 'Dacă o să am o fată, o vreau pe podium'

Pasiunea și talentul descoperit de Denise Rifai după ce a urcat de câteva ori pe podium, nu se opreasc aici. Frumoasa prezentatoare TV a ținut să precizeze că, într-adevăr, ea nu este făcută să fie model, însă dacă o să aibă o fetiță o să o inspire cu acest domeniu încă de mică. Denise Rifai își dorește ca dacă ea nu a reușit, poate fiica ei o să iubească moda la fel de mult ca ea și o să aibă mai multe șanse decât piedici.

'Dacă vreodată o să am o fată, o vreau înaltă și pe podium.', a mai mărturisit ea pentru Playtech Știri.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton