Prea obosit pentru sex? 4 cauze care îți scad libidoul si sfaturi pentru revigorarea vietii de cuplu

 Dumba Gabriela
.

4 cauze care îți scad libidoul și sfaturi pentru revigorarea vietii de cuplu. Pana nu demult barbatii se plangeau ca femeile isi pierd interesul pentru sex imediat ce se termina luna de miere. Se pare insa ca lucrurile stau taman pe dos. Barbatii sunt cei care isi lasa sotiile cu ochii in soare pentru ca nu mai au suficienta energie si pentru sex.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iata cateva cauze care îti scad libidoul si ce sfaturi ar trebui sa urmezi pentru revigorarea vietii de cuplu.

Daca muncesti prea mult, cand sa ai timp si pentru sex?

Ti s-a intamplat sa muncesti atat de mult incat cand ajungi acasa sa nu vrei decat sa mananci si sa te bagi in pat si sa dormi? De cate ori?

Daca raspunsul este De mai multe ori!', atunci e cazul sa-ti rearanjezi prioritatile. Si sotia ta are nevoie de macar la fel de multa atentie precum cariera. Lasa discutiile aprinse de la birou si treci la discutiile incinse din dormitor. Si tu, si sotia ta veti avea de castigat.

Citește și: Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc: „E un drog. Mă duceam să îmi mănânc salariul la păcănele'

Citește și: Monica Iagăr, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Testele astea făcute așa sunt dubioase…'

Citește și: Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut: „M-am întors plângând. Mi-a spus că…’

Nu faci miscare? Atunci nu ai energie pentru sex!

Chiar daca iti vine greu sa crezi, lipsa activitatii fizice iti scade nivelul de energie. Cand faci miscare, sangele incepe sa circule mai bine prin organism, celulele de oxigeneaza mai bine si astfel ai mai multa pofta de viata. Si de sex!

Fa-ti abonament la sala si profita de ofertele care-ti permit sa iei cu tine inca o persoana. Mergi impreuna cu sotia si va veti bucura impreuna de o viata sanatoasa si in dormitor, si in afara lui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton