Ce sumă uriașă de bani a dat Adda pe analizele medicale, cât timp a fost diagnosticată greșit: „Eu am fost un caz fericit”

 Borcilă Andreea
.

Ce sumă uriașă de bani a dat Adda pe analizele medicale. Celebra cântăreață a fost diagnosticată greșit vreme de un an și jumătate. Astfel, vedeta a umblat pe la diverși medici, care i-au recomandat diverse teste, medicamente sau regimuri alimentare. În final, soția lui Cătălin Rizea a aflat boala de care suferă și urmează tratamentul corect. Până să știe, la modul real, cu ce se confruntă, artista a plătit o sumă impresionantă de bani. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum mai bine de un an și jumătate, Adda făcea analize peste analize și consulta medici din mai multe specializări, în disperarea de a afla cauzele reacțiilor sale alergice de la nivelul pielii. Inițial a fost diagnosticată cu dermografism și chiar trimisă la Psiholog pe motiv că își imaginează anumite simptome.

adda-9-1adda-9-1

Cântăreața fusese informată că suferă de dermografism, dar ulterior, aceasta a aflat că, de fapt, are boala Lyme și borelioză, două afecțiuni foarte periculoase. În tot acest timp, cântăreața a urmat un tratament care se pare că a dat roade.

Citește și: Adda revine pe scenă după ce a fost diagnosticată cu borelioză:”Îmi înving teama…”

Citește și: Adda a luat borelioza de la mama sa și, de fapt, a avut-o de la naștere:„Se transmite de la mamă la făt'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la balul de absolvire al elevilor săi.Prima Doamnă a purtat un accesoriu neașteptat

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Cerasela și Rareș după Insula Iubirii. Mai sunt sau nu împreună:”Ne iubim, doar că…”

Ce sumă uriașă de bani a dat Adda pe analizele medicale

Adda a aflat, după un an și jumătate de diagnostic greșit, că suferă de alte afecțiuni. În tot acel timp, vedeta s-a întâlnit cu diverși medici, care i-au recomandat diverse tratamente, analize medicale și regimuri alimentare. După căutări peste căutări, artista a găsit până la urmă oamenii potriviți care au îndrumat-o corespunzător. Astfel, cântăreața a aflat că suferă de boala Lyme, dar și borelioză. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a povestit ce sumă de bani a dat pe analizele medicale, cât timp a fost diagnosticată greșit de către unii medici. 

„Te doare, umarul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu.

M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele', a spus Adda, în emisiunea de la PRO TV.

Adda, totul despre boala de care suferă 

Adda a explicat faptul că borelioza este o boală care de cele mai multe ori apare la oameni, în urma unei mușcături. Atunci când ea și-a făcut analizele, doctorii au constatat că artista a fost infectată într-un alt mod. Astfel, știind că bacteria poate fi transmisă și congenital, de la mamă la făt, cadrele medicale i-au propus cântăreței să o testeze pe femeia care i-a dat viață. Abia atunci, blondina a realizat de unde a preluat afecțiunea.

„Nu se poate spune exact, cel mai probabil congenital, de la mama. Te poți naște, dar pot să nu fie manifestări. M-a înțepat un țânțar cu Bartonella și s-a activat boala.

În perioada în care am fost diagnosticată greșit cu intoleranță la histamină mâncam doar 10 alimente, acum mănânc toate legumele, dar am renunțat la carne și am vazut că nu mai am erupții pe piele. Este important să ne testăm însă. Nu am mâncat înghețată de doi ani, ciocolată de doi ani, dar e și o parte bună, aceea că am slăbit, mă simt mai sexi.

Am fost si la psiholog, dar nu m-a ajutat, asta și mi-a zis clar că trebuie să îmi fac testele, pentru că eu sunt o persoană deschisă, problemele mele nu proveneau dintr-o traumă. Una peste alta, boala m-a schimbat asta ăn bine, eu consider că acum sunt cea mai buna versiune a mea. Cred că într-o viața anterioară am fost medic, dar acum vreau să vindec prin muzica mea. Nu am stat să intru în depresie', a mai transmis ea. 

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton