Ce s-a întâmplat cu iubitul Cristinei Cioran, în ziua în care actrița a născut: "Alex era îmbrăcat în rochie, eu mă zvârcoleam pe patul din ambulanță"

 Laciu Andreea
.

Parcă e o scenă dintr-un film! Acum s-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, cu iubitul Cristinei Cioran, în ziua în care actrița a născut. A fost o sarcină dificilă, iar Ema a venit pe lume prematur, însă problemele nu s-au oprit aici. Cum au ajuns cei doi iubiți la spital atunci când au devenit părinți?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și-a dorit să devină mamă după ce l-a cunoscut pe actualul ei iubit. A simțit că este bărbatul alături de care își dorește să întemeieze o familie, iar visul i s-a îndeplinit. Nașterea prematură a luat-o total prin surprindere și nimeni nu bănuia ce urma să se întâmple în ziua în care a născut-o pe Ema.

cristina-cioran-2-3cristina-cioran-2-3

Cum a aflat Cristina Cioran că este însărcinată

Dacă în cazul altor femei, sarcina devine destul de avansată, fără ca ele să își dea seama, Cristina a realizat rapid că va deveni mamă. După ce și-a făcut trei teste de sarcină, a decis să îl anunțe și pe partenerul ei.

„Am şi ştiut când am rămas însărcinată, pentru că am simţit un rău pe care nu-l mai simţisem niciodată. Eram tot la o petrecere şi am avut o senzaţie ciudată rău. Era într-o sâmbătă şi am aşteptat până luni ca să îmi fac un test. Şi, după trei teste, am avut confirmarea. M-am gândit dacă să-i fac o farsă lui Alex, să-i pun testul undeva, dar i-am spus direct, până la urmă„, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru OK Magazine.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristina Cioran iubitul:„Nu mă interesa nimic. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe, după ce el a contestat decizia instanței privind pensia alimentară:„O să îl execut silit'

Citește și: Cum s-a recuperat Cristina Cioran după nașterea prematură și cum se simte fiica ei după problemele de sănătate:„Chiar și atunci când a fost rău…/ EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir se întoarce la Kanal D, cu o nouă emisiune.Când o veți putea vedea din nou la TV

Iubitul Cristinei Cioran a ajuns la spital în… rochie

Cristina se lupta deja cu niște dureri, cauzate de o enterocolită. A umblat prin spitale să verifice starea bebelușului, apoi micuța Ema a venit pe lume mai devreme. Însă, dincolo de spaima trăită în acea zi, a fost și un moment inedit. Cei doi și-au petrecut timpul împreună cu niște prieteni, iar acolo au făcut schimb de haine. Așa a ajuns Alex să meargă la spital îmbrăcat într-o rochie.

„A fost o perioadă foarte urâtă. Şi nu eram deloc pregătită, nu m-am interesat ce s-ar putea întâmpla în cazul unei naşteri premature, pentru că nimic nu indica faptul că aş putea trece prin asta. Iar eu, iniţial, nu mi-am dat seama nici că aveam contracţii, pentru că aveam şi o enterocolită, care-mi dădea alte dureri. De trei zile umblam prin spitale să verific dacă bebeluşul era în regulă în perioada aia şi, brusc, într-o duminică seara, am avut dureri mai mari. Am chemat salvarea pe la 07.50, iar la 08.30 năşteam.

A fost tragi-comic. În după-amiaza aia, noi am fost la nişte prieteni şi, pentru că mi-era foarte cald în rochia pe care o purtam, i-am spus lui Alex să-mi dea tricoul lui şi să ia el rochia mea. Ceea ce a şi făcut! Între timp, m-a luat ameţeala şi am plecat acasă şi, când am ajuns, începusem să transpir foarte mult şi m-au luat nişte dureri ­ciudate, ­despre care nu ştiam că sunt contracţii. Am chemat salvarea şi, când a sosit, Alex era îmbrăcat aşa, în rochie!

Medicii nu l-au primit în salvare, că era perioada de restricţii. Eu eram plină de sânge şi mă zvârcoleam pe patul din ambulanţă şi, când am ajuns la Spitalul Universitar, Alex a ajuns şi el, îmbrăcat tot în rochie! M-au băgat în sala de naşteri şi am născut imediat. Când s-a rupt apa, am simţit că sare un dop de şampanie. Şi eu urlam!”, și-a mai amintit Cristina Cioran, pentru sursa citată anterior.

Ce s-a întâmplat cu Ema, după ce s-a născut prematur

După naștere, Cristina a trecut printr-o perioadă de coșmar. Fetița a rămas în incubator, încă o lună și jumătate. Mai mult decât atât, nici actrița, nici iubitul ei, nu au avut voie să o vadă decât odată pe săptămână, timp de jumătate de oră.

„Spitalul fiind în carantină din cauza pandemiei, pe mine m-au externat, dar Ema a trebuit să mai rămână acolo o lună şi jumătate, la incubator, timp în care noi o vedeam doar o dată pe săptămână, câte o jumătate de oră. Emoţional era ciudat, pentru că nu mai eram gravidă, dar nu aveam nici copilul cu mine. Nu ştiam nici în ce situaţie e. Sunam în fiecare zi la spital, cu o frică teribilă de ce poate să mi se spună, până când doctoriţa neonatolog mi-a spus: „Dacă e ceva rău, sunăm noi.

Pe 1 septembrie am scos-o din spital, când eu ar fi trebuit să nasc pe 30 septembrie! Bineînţeles că tot ce planificasem s-a dat peste cap. S-a născut pe 18 iulie, chiar de Sfântul Emanuel – noi alegându-i numele de când eram însărcinată în 3 luni”, a mărturisit Cristina Cioran, tot pentru OK Magazine.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton