Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up: "Am făcut un an de..."

 Raiciu Adriana
.

Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Anisia Gafton este marea câștigătoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Mulți s-au întrebat, însă, ce studii are aceasta, dar și cum a debutat în stand-up. Iată declarațiile făcute de aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Anisia Gafton se numără printre cele mai iubite personaje din showbiz-ul românesc. În vârstă de 34 de ani, aceasta a atras imediat simpatia publicului datorită filmulețelor amuzante postate pe rețelele sociale. De asemenea, a participat și la Românii au talent, unde a obținut premiul de orginalitate, dar a câștigat și competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2.

anisia-actrita-1anisia-actrita-1

Mulți s-au întrebat, însă, ce studii are Anisia Gafton. Iată ce se știe despre câștigătoarea emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Citește și: Cine este Anisia Gafton.Are o relație cu un comediant cunoscut

Citește și: Cum a reușit Anisia Gafton să aibă succes în stand-up. Părinții nu au susținut-o:„Ei știau doar de Stela și Arșinel’

Citește și: Bia Khalifa are un nou iubit:„Îmi plac banii. Vreau să fac o fetiță sau un băiețel’. Cu ce se ocupă bărbatul

Citește și: Care sunt punctele tale forte și slăbiciunile sexuale în funcție de zodie

Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2

Anisia Gafton este una dintre cele mai iubite persoanje din showbiz-ul românesc. Puțini știu, însă, că aceasta s-a apucat de Facultatea de Teatru și Film, însă a renunțat la studiile superioare după numai un an și jumătate.

Chiar dacă a renunțat la facultate, Anisia și-a urmat visul. Astfel, acum, este una dintre cele mai apreciate comediante din țară.

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea'.

Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor. Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up', a mărturisit Anisia Gafton, pentru adevarul.ro.

Anisia Gafton a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Anisia Gafton a dat dovadă că este demnă de a purta coroana. A fost desemnată câștigătoarea celui de-al doilea sezon de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Mă așteptam să căștig, dar în același timp nu mă așteptam… Am primit foarte multe mesaje de la oamenii de acasă cărora vreau să le mulțumesc din suflet și, sincer, pentru toată susținerea lor. Mă așteptam să căștig, dar în același timp nu știi cum e votul, cum e publicul. (… )Din punctul meu de vedere meritam pentru că eu chiar am fost un om corect, am fost imparțială, nu m-am certat cu nimeni, am încercat să-I înțeleg pe toți, cu bune, cu rele, și am încercat să le dăruiesc momente frumoase, să aduc umorul în camp, încerc să-i destind și pe mine, și pe ei. „, a mai spus Anisia Gafton.

srsuă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton