Ce spune George Burcea despre divorțul de Andreea Bălan: „Informațiile sunt distorsionate”

 Martin Lorena
.

Ce spune George Burcea despre divorțul de Andreea Bălan. A trecut mai bine de un an de când George Burcea și Andreea Bălan au decis să își spună adio și să pornească pe drumuri separate. La momentul respectiv, au existat foarte multe conflicte între cei doi. Acum, actorul vorbește despre motivele pentru care divorțul lor a durat foarte mult timp, oferind cuvinte grele la adresa fostei soții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Andreea Bălan au format un cuplu timp de 5 ani, însă au fost căsătoriți doar câteva luni. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să îmbătrânească împreună, aceștia au divorțat extrem de repede. Se pare că după mai bine de un an, actorul încă are lucruri de spus la adresa fostei soții. În cadrul emisiunii online „În Oglindă', prezentată de Mihai Ghiță, el a vorbit despre Andreea Bălan fără să o menajeze.

WhatsApp-Image-2021-10-22-at-13.37.53-3WhatsApp-Image-2021-10-22-at-13.37.53-3

Acesta a vorbit despre fosta soție și a subliniat faptul că divorțul a durat extrem de mult din cauza informațiilor distorsionate care au ajuns la cântăreață. Mai mult, el a explicat lucrurile pe care le-a învățat din căsnicia nefericită.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț:„De două luni îmi permite să iau fetițele la mine'

Citește și: George Burcea, despre relația cu Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire:„Eu am încredere că, într-o zi …'

Citește și: Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu preotul britanic Philip Clements, are un nou iubit:„Vacanțele mi le plătește omul meu'

Citește și: Serghei Mizil, furios pe Oana Mizil, după moartea surorii sale Donca:„Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea'

Ce spune George Burcea despre divorțul de Andreea Bălan

George Burcea și Andreea Bălan au reușit să divorțeze oficial abia anul acesta. Actorul a vorbit despre motivele pentru care a durat atât de mult procesul. El a subliniat faptul că informațiile pe care le primea fosta sa soție erau mai mult decât distorsionate.

„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr', a precizat George Burcea.', a spus el.

Ce a învățat George Burcea din căsnicia cu Andreea Bălan

Actorul a spus că a avut și lucruri de învățat din căsnicia cu Andreea Bălan. Acesta a subliniat faptul că întotdeauna trebuie să o iei de la capăt atunci când ești la pământ. Mai mult, el susține că fiecare greșeală vine la pachet cu o lecție care te modelează în viitor.

„Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit., a spus acesta.

George Burcea își vede fetițele în weekend

George Burcea este extrem de fericit deoarece în ultimele luni și-a petrecut fiecare weekend alături de Ella și Clara. Cele două sunt foarte fericite deoarece petrec timpul liber alături de tatăl lor.

„Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara', a mai spus actorul în cadrul aceluiași interviu.

Ce spune Andreea Bălan despre fostul soț

Andreea Bălan susține că l-a iertat pe George Burcea și că înțelege faptul că cei doi se aflau în etape diferite ale vieții în momentul în care s-au cunoscut. Ea susține că nu s-a așteptat vreodată că se va ajunge la divorț, însă acceptă acest lucru și merge mai departe cu capul sus.

„Da, l-am iertat pe George Burcea…  Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate', declara Andreea Bălan.

Fiica lui George Burcea încă îi simte lipsa

Andreea Bălan a explicat în urmă cu ceva timp că fiica cea mare a celor doi încă îi duce lipsa tatălui. Aceasta a înțeles cu greu faptul că părinții săi s-au despărțit și așteaptă să îi revadă împreună.

„Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât', a mai adăugat cântăreața.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton