Ce relație e dispusă să păstreze Anamaria Prodan cu Reghe, după divorț: „N-am resentimente”

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat ce relație e dispusă să păstreze Anamaria Prodan cu Reghe, după divorț. După ce sexy-impresara și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au făcut echipă atât în viața privată, cât și în carieră, ea ar accepta ca între ei să continue colaborarea pe plan profesional și după separarea oficială. Iată ce declarații inedite a făcut vedeta în plin divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan e dispusă să păstreze relația profesională cu Reghe și după divorț. Chiar sexy-impresara a făcut acest anunț pentru Telekom Sport. A precizat că deși viața personală merge oarecum mână în mână cu cea profesională, ea nu ar avea resentimente nici în contextul în care se află acum. Pe deasupra, vedeta a dezvăluit ce lucru important a învățat de la familia ei.

a5-10a5-10

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Zvonurile ce au vehiculat în ultimele luni în presă au fost confirmate chiar de către antrenorul de Universității Craiova. Reghe a confirmat recent că a depus actele de divorț, iar ulterior s-a aflat că el are o nouă iubită, iar ea este însărcinată cu copilul lor. La scurt timp, sexy-impresara a susținut că se simte trădată, însă cu toate astea e dispusă să păstreze o relație cu încă soțul ei, pe plan profesional.

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe.Când va avea loc procesul

Citește și: Ce dezvăluiri face Anamaria Prodan despre Reghe, în cartea ei:”Dacă-mi va cere ajutorul, eu…”

Citește și: Patrizia Paglieri, mesaj dur pentru Eliza și Cosmin Natanticu, după ce au sabotat-o la Asia Express:„Nu sunt oameni cu caracter'

Citește și: Zanni s-a întors în centrul de plasament unde a crescut:„Simt că prea m-am rupt de locul ăsta'

Ce relație e dispusă să păstreze Anamaria Prodan cu Reghe, după divorț

După cum probabil știți deja, Anamaria Prodan îl reprezintă pe Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova. Potrivit libertatea.ro, se presupune că dacă divorțul se va pronunța, Reghe ar fi nevoit să își caute după aceea un nou reprezentant. Sexy-impresara a anunțat însă că din partea ei relația cu el pe plan profesional poate continua.

Așadar, Anamaria Prodan ar fi de acord ca ea și Laurențiu Reghecampf să colaboreze în continuare în carieră, chiar și după se vor separa oficial. Impresara a declarat că nu are resentimente, cu toate că viața privată și cea profesională merg cumva „mână în mână'. În plus, ea a susținut că Dumnezeu ar fi învățat-o să ierte.

„N-am resentimente'

Printre altele, Anamaria Prodan a susținut că pentru ea în viață e foarte ușor, deoarece ar trebui să facă „pași mari', după cum ar fi fost învățată de către familia sa.

„Nu are nicio legătură. Viaţa privată cu cea profesională cumva merg în mână în mână, dar n-am resentimente. Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert, să sfătuiesc. Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf.

Totul e foarte uşor în viaţă pentru mine, pentru că trebuie să fac paşi mari, aşa cum m-a învăţat familia mea', a transmis Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport, citat de libertatea.ro.

Anamaria Prodan, declarații despre avere

De curând, Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță pe Pro TV. Sexy-impresara a susținut că ea și Reghe nu ar avea nimic de împărțit după divorț, pentru că toți banii ei ar fi moșteniți de la mama sa, Ionela Prodan. A declarat că Laurențiu Reghecampf ar pleca din căsnicie doar cu salariul de antrenor și cu o casă în SUA.

„Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu.

Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial', a susținut Anamaria Prodan în emisiunea „La Măruță' de la PRO TV.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton