Ce spune Denisa Filcea, soția lui Flick, despre a doua sarcină: "Urmează un copil, după un alt copil"

 Oana Pantazi
.

Denisa Filcea și Flick sunt căsătoriți de doi ani și au împreună o fetiță superbă, așadar toată lumea s-a întrebat dacă urmează și o a doua sarcină, dacă cei doi soți au de gând să-i ofere fiicei lor un frățior sau o surioară. Iată ce spune soția lui Flick Domnul Rimă despre o posibilă sarcină, la doar 6 luni de când a devenit mamă pentru prima oară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denisa Filcea a vorbit întotdeauna cu sinceritate chiar și despre chestiunile delicate, care de obicei iscă anumite controverse, așadar nu s-a ferit să răspundă nici când a fost întrebată despre o a doua sarcină. Denisa și soțul ei au devenit părinții unei fetițe adorabile în urmă cu 6 luni și nu puțini sunt cei care s-au întrebat dacă își doresc o familie mai mare. Soția lui Flick a vorbit despre asta, dar și despre primul Crăciun ce urmează a fi petrecut în trei.

f5-1024×826-1f5-1024×826-1

Ce spune Denisa Filcea, soția lui Flick, despre a doua sarcină

Denisa și Flick formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar căsnicia lor a fost binecuvântată cu venirea pe lume a micuței Eva Maria. Sunt doi părinți împliniți și se bucură de fiecare moment alături de fetița lor. De altfel, Denisa are o comunitate impresionantă în online, unde obișnuiește să povestească despre micuța ei și despre viața de mamă.

Citește și: Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick:'Prin tine se explică Dumnezeu'. Cum arată Eva Maria

Citește și: Denisa Filcea, prima imagine după naștere. Ce mesaj a transmis soția lui Flick:'Opera de artă pe care…'

Citește și:Viorel Lis a fost citat la Tribunal într-un proces privind casa părintească. Oana Lis:'Nu are voie să se streseze'

Citește și:Cum arată Oana Roman la 46 de ani fără pic de machiaj și filtre de înfrumusețare:’Asta sunt. Tenul meu e așa datorită…’

Și cum soția lui Flick a povestit că s-a adaptat repede în rolul de mamă și că micuța Eva Maria a fost de la început un bebeluș cuminte, nu puțini sunt cei care s-au întrebat dacă proaspeții părinți nu au deja planuri să-și mărească familia. Iată ce a spus Denisa Filcea despre o a doua sarcină.

'Înțeleg că e o idee formată de societate: te-ai căsătorit, urmează un copil, după alt copil. Noi nu suntem genul acesta de persoane. Ce urmează vom vedea, nu ne-am făcut planuri niciodată', a spus soția lui Flick într-un interviu pentru Antena Stars.

Denisa, Flick și Eva Maria, primul Crăciun împreună

Pentru Denisa și Flick, anul acesta va fi primul în care vor petrece Crăciunul în trei, așadar s-au pregătit din timp pentru aceste momente magice. Cuplul a împărtășit cu fanii din social media și un filmuleț emoționant, în care Eva Maria a participat pentru prima oară la împodobirea bradului. Micuța va avea parte de primul ei Crăciun, unul petrecut în familie, tradițional, cu mâncare gătită în casă și multe daruri.

'E mai diferit Crăciunul de când m-am căsătorit. Până atunci arăta altfel, și când m-am căsătorit arăta cu totul altfel. Anul acesta ne pregătim la fel ca anul trecut, voi găti, tot ce se va pune pe masa este gătit de noi, am împodobit bradul, pregătim cadouri.

Crăciunul îl facem acasă de când ne-am căsătorit, nu mai simțim nevoia să mergem pe undeva, să petrecem în alt mod Crăciunul, decât așa în energia și intimitatea familiei noastre. Până atunci eram noi doi și acum suntem noi trei', a mai spus Denisa Filcea pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton