Ce spune Dana Săvuică despre tentațiile din perioada în care lucra ca fotomodel: "Dacă tu ca femeie voiai altceva..."

 Raiciu Adriana
.

Dana Săvuică este o femeie de afaceri din România, fost fotomodel și realizatoare de emisiuni TV. Este și prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a vorbit deschis despre perioada în care activa ca model.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. A fost fotomodel, a pozat în Playboy, dar a fost și realizatoare de emisiuni TV. Totuși, până a ajuns în acest punct al carierei sale, fostul model a trecut prin multe încercări.

dieta-Dana-Savuica-2dieta-Dana-Savuica-2

Recent, în cadrul unui interviu, Dana Săvuică a vorbit dechis despre perioada în care activa ca fotomodel, dar și ce compromisuri trebuia să facă o persoană din această industrie pentru a ajunge pe cele mai mari podiumuri. Iată declarațiile vedetei!

Citește și: Ce interdicție a primit Dana Săvuică după operația de hernie de disc:’Era să îmi paralizeze piciorul dacă nu…’

Citește și: Cum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani:Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria

Citește și: Frații lui Florin Pastramă, reținuți de Poliție. Ar fi cumpărat mașini din Germania și le-ar fi vândut cu acte false

Ce spune Dana Săvuică despre tentațiile din perioada în care lucra ca fotomodel

În perioada facultății, Dana Săvuică a avut primul contact cu modellingul, dar cariera sa a luat sfârșit în anul 1997. În tot acest timp, a fost prezentă la televiziunea publică, în diverse emisiuni, și a devenit o adevărată vedetă de televiziune în anul 2001, cu emisiunile în cadrul postului Acasă TV.

În perioada în care făcea parte din această industrie, Dana Săvuică a observat că, pentru a avea o carieră de succes, trebuie să fii model nu numai fizic, dar și moral.

„Dacă tu ca femeie voiai altceva… OK, poate, dar cine știe… ți se închideau ușile după aceea pentru că puteai să cazi foarte ușor… și atunci, dacă vrei să fii profesionist și dacă vrei să fii model, atunci trebuie să fii model nu numai fizic, dar și moral și să adaugi valoarea asta la comportamentul și caracterul tău pentru că asta dă longevitate în carieră', a încheiat Dana Săvuică, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Chiar dacă a colaborat cu branduri renumite și a pășit de multe ori pe podium, la vârsta de 20 de ani, Dana Săvuică era destul de complexată de corpul său. Cu timpul, aceasta a învâțat să se iubească mai mult și să-și accepte și imperfecțiunile.

' Și eu la 18-20 de ani eram foarte timidă, introvertită, complexată, mi se părea că aia nu-mi place, aia nu-mi place, aia e urâtă, ascundeam multe lucruri, după care, lumea asta a modei și media m-a făcut să descopăr foarte multe lucruri despre mine și încet, încet am învățat cum să mă joc cu atuurile mele, astfel încât să pot să înaintez în viață frumos', mai spune vedeta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton