Ce simptome de COVID-19 are Shurubel de la Vorbește Lumea: "Am mâncat o ceapă întreagă..."

 Sutiu Theodora
.

Shurubel are COVID-19. Ce simptome a experimentat. Pe numele său din buletin Andrei Lăcătuș, Shurubel este al doilea membru al echipei Vorbește Lumea care se infectează cu COVID-19. În ediția de marți, el a fost înlocuit, la fel ca și luni de Cosmina Păsărin. Iată care sunt ultimele informații despre starea lui de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Shurubel are COVID-19. Ce simptome a experimentat . Colegul Adelei Popescu, și ea diagnosticată cu aceeași boală, a vorbit despre starea lui de sănătate din prezent, dar și despre simptomele specifice bolii pe care le-a experimentat.

s-1-1s-1-1

Shurubel are COVID-19. Ce simptome a experimentat

Shurubel are COVID-19. Ce simptome a experimentat. Prezentatorul a spus că încă nu are gust și miros, dar a avut și un simptom ciudat. El a spus că a transpirat exces noaptea.

„Am mâncat o ceapă întreagă fără să mi se întâmple nimic. Am vrut să fac un experiment, credeam că măcar o să lăcrimez, dar nimic.

Dacă închideam ochii și îmi spuneai că mănânc o pară sau un măr, chiar credeam (…) Am transpirat până acum 11 tricouri și jumătate. Spun jumate pentru că după ce am transpirat 11 tricouri, am luat de soția mea o cămașă de noapte.

Deci, vreau să spun că noi bărbații ne îmbrăcăm noaptea cu ce apucăm, dar așa de bine s-a simțit cămașa de noaptea pe corpul meu, fină așa (…)', a mărturisit Shurubel, la ProTV.

Citește și: Cine este Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, de la Vorbește Lumea

Citește și: Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Citește și: Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik!De ce s-au certat la un moment dat

Citește și: Grigore Leșe revine la TV, după aproape un an de la accidentul vascular suferit:„Mă întorc și la catedră’

Adela Popescu, despre starea ei de sănătate

Shurubel are COVID-19. Ce simptome a experimentat. Adela Popescu a povestit că primele două zile au fost cu adevărat grele, însă starea sa de sănătate se îmbunătățește. âVedetei i-a lipsit pofta de mâncare și a simțit o stare de anxietate în ultimele zile.

Vedeta a anunțat în urmă cu o săptămână că a fost diagnosticată cu COVID-19. Aceasta a hotărât să își facă testul după ce s-a simțit slăbită timp de câteva zile.

În urma rezultatului pozitiv, prezentatoarea „Vorbește lumea a intrat în carantină, așteptând să treacă 14 zile pentru a se întoarce la ProTV.

„Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică:

«Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru., a povestit Adela Popescu la „Vorbește Lumea.

Cine este Shurubel de la Vorbește Lumea

Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, de la Vorbește Lumea, are 33 de ani și a lucrat la radio timp de 10 ani. De asemenea, acesta a realizat matinalul postului Virgin Radio timp de trei ani, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2020. În plus, Shurubel a mai lucrat ca prezentator la UTV România, în perioada 2012-2016.

Acum un an, când a plecat de la Virgin Radio, Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, de la Vorbește Lumea, spunea că vrea să se axeze pe stand up comedy, dar și să petreacă mai mult timp alături de oamenii dragi, in special cu soția lui, Iulia.

Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea', a spus Shurubel, de la Vorbește Lumea, în momentul în care s-a hotărât să renunțe la radio.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton